Ακούστε μας Live





Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ARTIFICIAL EDEN – single “Poor Desire” από το ομώνυμο άλμπουμ “Artificial Eden”

 



ARTIFICIAL EDEN – single “Poor Desire” από το ομώνυμο άλμπουμ “Artificial Eden”.

 

 

Έχοντας επιρροές από τον χώρο του hard rock και του progressive metal, σύντομα ξεκίνησαν τη σύνθεση των πρώτων κομματιών. Σαν αποτέλεσμα το 2006, να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους demo αποτελούμενο από τρία κομμάτια. Μια κυκλοφορία που έγινε με το αρχικό όνομα της μπάντας που ήταν Quadra.

 

Κάποιες σημαντικές στιγμές για την μπάντα ήταν το άνοιγμα της συναυλίας για την ελληνική black metal μπάντα Rotting Christ, το άνοιγμα της συναυλίας του πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden Paul Di'Anno, και το άνοιγμα της συναυλίας για τη σουηδική μπάντα Enforcer.

 

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος, ο Αντώνης Παναγόπουλος και ο Θάνος Παπαρίδης, συνεργάστηκαν στενά για την πρώτη πλήρης κυκλοφορία του συγκροτήματος που έχει τίτλο το όνομα τους, περιλαμβάνει έξι τραγούδια και κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου 2020 από την Γερμανική Boersma Records.

 

“…Αυτό το σημείο σηματοδοτεί επίσης την αλλαγή του ονόματος της μπάντας σε Artificial Eden, η οποία πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει τη δημιουργική κατεύθυνση που έχει η μουσική μας.”

 

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Poor Desire”.

 

Δείτε το lyric video του τραγουδιού εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=zyRe0DfIA0g



 

OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/artificialedenofficial/

https://www.youtube.com/channel/UCSy2rkcI2OiPszkNagzMEtA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου