Ακούστε μας Live

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Grande Fox – single “Rottenness of Youth” από το άλμπουμ “Empty nest”…+ Official Video ClipGrande Fox – “Rottenness of Youth” (Official Video Clip)

(Δείτε το εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=fPSEXvrU8ZI

 

 

Οι  Grande Fox στις 19 Φεβρουαρίου 2021 παρουσίασαν το “Empty nest”. Είναι το δεύτερο full-length album και τέταρτη συνολικά κυκλοφορία για το τετραμελές Space Psychedelic Stoner Heavy Rock σχήμα απ’ την Θεσσαλονίκη.

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ τους “Space Nest” (2016), του ΕΡ “Kulning” (2018) και του single Documento” (2019), το “Empty nest”περιέχει 11 νέα τραγούδια,  με τα “Hangman” και “Manganite”να έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Στο “Empty nest” συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Rottenness of Youth”.

Το τραγούδι αναφέρεται στη σαπίλα που χαρακτηρίζει τη νιότη σήμερα. Εδώ η θέση έκφρασης βρίσκεται σε ένα εγώ το οποίο έχει αφυπνιστεί και αρνείται να ακολουθήσει τα κοινά ρεύματα. Εναντιώνεται στην ηττοπάθεια του ατόμου και κάνει ξεκάθαρη την θέση του φτύνοντας στη μούρη όλη αυτή την άρρωστη κατάσταση στην οποία βαλτώνουν οι νέοι της κοινωνίας μας.

Το Rottenness of Youth είναι το δεύτερο τραγούδι του album «Empty Nest». Τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ήχο και το στυλ αυτού του κομματιού είναι riff, grunge vibes και το έντονο συναίσθημα του θυμού. Οι στίχοι αναφέρονται στη σημερινή σάπια πραγματικότητα και εκφράζουν την άρνηση να ακολουθήσουν αυτά τα κοινά ρεύματα της άρρωστης κατάστασης της κοινωνίας.

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ που θα δείτε πραγματοποιήθηκαν σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα που ονομάζεται Δράμα. 

Official links

FACEBOOK https://www.facebook.com/outofnesta/

INSTAGRAM https://www.instagram.com/grande_fox_official/

WEBSITE https://grandefox.gr/

SPOTIFY https://open.spotify.com/album/2YzDXu1x4ic0OnqxCLeGOP

YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCDFXjbSxD6SkNlcv2LDu63w

BANDCAMP https://grandefox.bandcamp.com/

APPLE MUSIC-ITUNES https://itunes.apple.com/us/artist/grande-fox/1165537328

SOUNDCLOUD https://soundcloud.com/user-699685715-777881746

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου