Ακούστε μας Live





Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ακούσαμε το νέο single της Κατερίνας Μελίτη με τίτλο «Η αγάπη αργεί»



ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΛΙΤΗ single «Η αγάπη αργεί» (14 Δεκεμβρίου 2021, Spider Music)

 

Η Κατερίνα Μελίτη είναι εδώ με το νέο της single που ακούει στο όνομα “Η αγάπη αργεί” και κυκλοφορεί από την Spider Music!

Με ένα αξιοθαύμαστο βιογραφικό, όπου περιλαμβάνει μεγάλες συνεργασίες με αρκετούς καλλιτέχνες του λυρικού και «ελαφρού» τραγουδιού με εμφανίσεις σε θέατρα (Πύλη Βηθλεέμ -Ηράκλειο Κρήτης, θέατρο Ανατολικής Τάφρου -Χανιά, θέατρο Ερωφύλη -Ρέθυμνο κα.) και σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα (Χαμάμ, Το Μπαράκι της Διδότου, Βάτραχοι, Ilion Stage, Black Box Methodia, Micraasia-Fez, Holywood Stage κα.).
Με συμμετοχές ως σολίστ όπου μεταξύ άλλων έχει τραγουδήσει άριες των G. Puccini, G. Verdi, W.A. Mozart, F. Cilea, G. Rossini.
Με πληθώρα συμμετοχών σε παραστάσεις και συναυλίες, όπως στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παραολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004, Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσού κ.α, καθώς βέβαια και κάποιες σημαντικές εμφανίσεις όπως αυτές στο κηποθέατρο «Θανάσης Βέγγος», στο θέατρο «Σολυγείας» Σοφικού Κορινθίας και στο Φεστιβάλ «Ηράκλεια 2017» προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

Δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη και φυσικά να μην ανεβάσει τον πήχη για αυτή τη νέα της κυκλοφορία που έρχεται για να σε δελεάσει!

Το τραγούδι “Η αγάπη αργεί” είναι ένα δημιούργημα σε στίχους και μουσική της Όλγας Μακρή. Με κύριο συστατικό την χαρμολύπη της φωνής της, που κάνει την Κατερίνα να ξεχωρίζει, το
single αυτό ξεδιπλώνεται σιγά σιγά μέσα από τις μελωδίες και την ατμόσφαιρα που δείχνουν να αγκαλιάζουν το τραγούδι και να κάνουν τον ακροατή ένα με αυτό που ακούει και βλέπει παρακολουθώντας αυτό το πολύ όμορφα χτισμένο video clip.

Το μουσικό αποτέλεσμα που φτάνει στα αυτιά του ακροατή, φαντάζει παραμυθένιο και όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα του τραγουδιού, τόσο πιο πολύ μαγεύεσαι από αυτή την πολύ όμορφη και συνάμα ρομαντική γεύση που σου αφήνει ο τόνος της φωνής της Κατερίνας, οι στίχοι που εξιστορούν το τραγούδι, καθώς και το μουσικό πέπλο που αιωρείται γύρω από την ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Είναι πραγματικά ένας πολύ όμορφος συνδυασμός, ο οποίος από τη μία ερμηνεύεται υπέροχα από την Κατερίνα Μελίτη και από την άλλη μαρτυράει το πλούσιο μουσικό της υπόβαθρο.

Φυσικά, είναι άρτια στημένο σε όλους τους μουσικούς τομείς που μπορεί να είναι ένα τέτοιου είδους τραγούδι και δικαιώνει τόσο την ίδια την ερμηνεύτρια για την επιλογή του τραγουδιού της, όσο και τον ακροατή που σίγουρα θα το αγαπήσει και θα το βάλει να παίξει παραπάνω από μία φορές. Σε κερδίζει, σε μαγεύει και σου δημιουργεί προσδοκίες για μία τραγουδίστρια που μοιάζει να έχει να δώσει πολλά στην ελληνική μουσική σκηνή!

Το
single “Η αγάπη αργεί” είναι εδώ λοιπόν για να σου δημιουργήσει μία μουσική ανατριχίλα χαρμολύπης που δύσκολα θα συναντήσεις εκεί έξω. Η Κατερίνα Μελίτη με το ηχόχρωμα της φωνής της πρόκειται να σε μαγέψει να σου δημιουργήσει συναισθήματα αγάπης και έρωτα. “Η αγάπη αργεί” λοιπόν, αλλά εσύ πρέπει να βιαστείς και να το ακούσεις!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www. SpiderMusicLBL

Κατερίνα Μελίτη | Η αγάπη αργεί | Official Video Clip©

https://www.youtube.com/watch?v=VzpAmKFCsKk

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου