Ακούστε μας Live





Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Οι ΩЯRΑ μιλούν στο Nlp Radio



Γεια σας! Χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας! Πείτε μας πότε φτιάχτηκαν οι ΩRRA και αν έχει κάποια συγκεκριμένη σημασία το όνομά σας.

Ευχαριστούμε για την παρουσίαση. Οι ORRA(ΩЯRΑ) δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2019.

 

Η μπάντα κάνει μια ιδιαίτερη μίξη από prog rock και metal, όπως έχετε δείξει μέχρι τώρα στο πρώτο σας κομμάτι που δώσατε στη δημοσιότητα. Ποιες είναι οι βασικές σας επιρροές;

Έχουμε ένα αρκετά ευρύ φάσμα επιρροών, που καλύπτει σχεδόν όλα τα             παρακλάδια της Rock Μουσικής, καθώς και άλλων ειδών (ορχηστρικής, συμφωνικής, πειραματικής κλπ.)

 

Πόσο δύσκολο ήταν να δουλέψετε σαν μπάντα στο στούντιο, ειδικά την δύσκολη περίοδο λόγω του Covid;

Ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα με τον covid, ήδη μου λείπουν οι ωραίες δημιουργικές ώρες του «εγκλεισμού». Δουλέψαμε πολύ συγκεντρωμένα χωρίς κανέναν απολύτως  περιορισμό τόσο στο «στήσιμο» των κομματιών όσο και με την ηχογράφηση.

 

Το artwork της δουλειάς σας, ποιος το σχεδίασε; Γενικά μπορείτε να αποκαλύψετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την κυκλοφορία που σχεδιάζετε από τώρα;

Είναι δημιουργία της Έλενας Βασιλάκη. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να αποκαλύψουμε σχετικά με την κυκλοφορία, όλες οι «αποκαλύψεις» και τα «μεγάλα μυστικά» έχουν αποτυπωθεί στη μουσική μας.

 

 

Να περιμένυμε να κυκλοφορήσει σύντομα το άλμπουμ; Έχετε θέσει ως ημερομηνία ψηφιακής κυκλοφορίας την 14η Απριλίου, σωστά;

Σωστά, τουλάχιστον σε ψηφιακή μορφή.

 

 

Μιλήστε μας λίγο για το στιχουργικό περιεχόμενο των ΩRRA .

Αντλούμε ιδέες και έμπνευση από διάφορα θεματικά πεδία (φανταστικά και «υπαρκτά» ,) συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνικές(αλληγορία, αμφισημία, αναδίπλωση, αναδρομή κλπ.)

 

Ποιες μπάντες ξεχωρίζετε από την ελληνική rock και metal σκηνή;

Υπάρχουν ενδιαφέροντα και αξιόλογα σχήματα, καλές μεμονωμένες προσπάθειες και μονάδες, δεν θεωρούμε ότι αποτελούν συγκεκριμένη και  συγκροτημένη οντότητα ή «σκηνή»’ ωστόσο. Δεν ξεχωρίζουμε κάποιο συγκεκριμένα και δεν θεωρούμε τους ORRA επίσης μέλη κάποιας «σκηνής».

 

Έχετε στα σχέδια σας live εμφανίσεις τώρα που αργά αλλά σταθερά επανερχόμαστε στην κανονικότητα;

Υπήρξε ποτέ κανονικότητα? Τέλος πάντων, οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές σε ότι αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις, μέχρι να προκύψει κάτι που να μας καλύπτει προτιμούμε να κάνουμε πρόβες και να γράφουμε καινούργια κομμάτια.Αν συντρέξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, θα κινηθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Υπάρχει κάποιο βίντεο κλιπ στα σκαριά, που πρόκειται να κυκλοφορήσατε;

Έχουμε κάποιες ιδέες, τόσο για Lyric videos όσο και για Video clips και θα τις παρουσιάσουμε εν καιρώ.

 

Ευχαριστούμε για τη συνέντευξη. Τα τελευταία λόγια ανήκουν σε εσάς.

Ευχαριστούμε για την συνέντευξη. Καλή δημιουργική συνέχεια!

 

ORRA-THE REVENANT (Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=-sAUihGvvPo

 

https://www.facebook.com/ORRA-band-101574509134682

https://orraband.bandcamp.com/album/unbounded

https://www.youtube.com/channel/UC0p_Nh9zOLp9Lh4Bl5MLSQw

 

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου