Ακούστε μας Live





Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ακούσαμε το live album των Αυστραλών CROSSON με τίτλο “Live At The Orpheum”

CROSSON album “Live At The Orpheum” (Ιούνιος 2021, self-release)

 

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στα μουσικά πράγματα, οι Αυστραλοί Glam Rockers CROSSON κυκλοφορούν επίσημα το πρώτο τους live άλμπουμ. Πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της εμφάνισής τους στον υπέροχο χώρο του The Orpheum Theater στο Σίδνει της Αυστραλίας που κυκλοφορεί σε blu ray disc με cd! Ένα πάρα πολύ δελεαστικό πακέτο για τους απανταχού fans των Crosson, αλλά και γενικότερα του glam ήχου.

Στο οπτικό μέρος του show, οι CROSSON δίνουν μια πάρα πολύ καλά στημένη και ιδιαίτερα προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια μουσικο-θεατρική παράσταση. Ο ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής του σχήματος Jason Crosson, που είναι και ο άνθρωπος που δημιούργησε το σχήμα, έχει χτίσει μια ιδιαίτερη περσόνα. Αεικίνητος επί σκηνής, αλλά και κατάλληλα πλαισιωμένος από 2 υπέροχες, ταλαντούχες και πανέμορφες χορεύτριες / backing vocalists προσφέρει ένα πολύ δυνατό stage show που δεν επιτρέπει στο κοινό να πάρει τα μάτια του δευτερόλεπτο από τη σκηνή.

Στο μουσικό μέρος του show, έχουμε κάτι σαν “best of” των Crosson. Το σχήμα έχει αρκετό και ικανό υλικό για να δώσει ένα πρώτης τάξεως “best of” που αφενός θα ικανοποιήσει τους οπαδούς του θυμίζοντας τους όλα τα αγαπημένα τους κομμάτια σε εντελώς νέες, live εκτελέσεις, αφετέρου θα προσελκύσει νέους οπαδούς κάνοντάς τους να ενδιαφερθούν  για το παλιότερο studio υλικό του σχήματος. Το set-list περιλαμβάνει επιπλέον και διασκευές-έκπληξη σε σούπερ κλασικά κομμάτια των ABBA και Queen, που βεβαίως ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ των Crosson.

Ηχητικά το άλμπουμ έχει υποστεί κάποια επεξεργασία, ώστε να αποδοθεί στην εντέλεια το κλίμα του live, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια αλλοίωση. Αντιθέτως ή μίξη, ο ήχος, αλλά και η εικόνα υψηλής ευκρίνειας είναι όλα απόλυτα επαγγελματικά και σε μεταφέρουν νοητά κάπου ανάμεσα στο κοινό για να παρακολουθήσεις τον live-δυναμίτη που λέγεται Crosson.

Η μουσική των Crosson καθαυτή έχει σαφείς αναφορές στα 80’s και στα μεγάλα σχήματα του είδους όπως οι KISS, Aerosmith, Motley Crue, Alice Cooper, Poison και Whitesnake, όμως το σχήμα έχει καταφέρει ταυτόχρονα να έχει έναν πολύ προσωπικό ήχο, και να αποδίδει εξαιρετικά επί σκηνής, με όλους τους μουσικούς να μην χάνουν νότα, πράγμα που φαίνεται και στο “Live at the Orpheum”.

Αν γνωρίζετε ήδη τους Crosson, το “Live at the Orpheum” είναι ένα πρώτης τάξεως “best of” που συνοδεύεται και από μια πολύ όμορφη οπτική αποτύπωση των ζωντανών εμφανίσεων του σχήματος. Αν πάλι δεν γνωρίζετε ως τώρα τους Crosson, το “Live at the Orpheum” είναι η ευκαιρία για να τους γνωρίσετε και η αφορμή για να ψαχτείτε με την δισκογραφία των υπέροχων αυτών Αυστραλών glam rockers!

 

www.crosson.com.au

www.facebook.com/crossonrock

www.youtube.com/crossonrock

www.instagram/crossonrock  

www.reverbnation.com/crosson

www.facebook.com/galaxyrecordsAUS

 

Money Money Money – Live  https://youtu.be/8u827KPyplc

Spreading The Rock ‘N Roll Disease - Live https://youtu.be/KPfiiJFczms

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου