Ακούστε μας Live

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

TELMA – single “ETERNAL” από το ομώνυμο άλμπουμ…+νέο official video“ETERNAL” 

(Δείτε το  official video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=hl82kkduLfg 

Dancer / Choreographer Fotini Zoe Karatisoglou 

Filmed & Editted by Theocharis Vangelaras 

Thanks also to Project ΙππόΚαμπος. 

Music By Telma 

Lyrics By Angelo Kane 

Produced and Recorded By George Margaritopoulos 

Drums Recorded By Frank TheTank at Mix Studio Thessaloniki 

Reamping By Kosta Vreto at Valve Studdioz 

Mixed By Angelo Kane at 11 Rock mixing studios 

Mastered by Tony Lindgren at Fascination Street Studios 

 

Μετά από 6 μήνες από το release του άλμπουμ τους, οι Telma ανακοινώνουν το νέο βίντεο κλιπ τους για το ομώνυμο τραγούδι Eternal”. 

 

Για όποιον έχει ακούσει τον δίσκο των Telma προσεκτικά, μπορεί να καταλάβει ότι το Eternal είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για τη μπάντα, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει και το όνομα του ο δίσκος. Το “Eternal” δίνει ένα διαφορετικό, αισιόδοξο vibe, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια, εμψυχώνοντας τον ακροατή να αντιμετωπίζει τη ζωή χωρίς να τα βάζει κάτω ότι κι αν αυτή του επιφυλάσσει. To μήνυμα μεταφέρεται ταιριαστά με τον μελωδικό αλλά πάντα δυνατό και βαρύ ήχο της κιθάρας, μαζί με αρκετά καλά επιλεγμένες φωνητικές γραμμές. 

 

Η απλότητα που έχει κρατήσει η μπάντα σε αυτό το κομμάτι δεν είναι κάτι τυχαίο, αλλά προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να περάσει ακόμα πιο ξεκάθαρα το μήνυμα του τραγουδιού. 

 

“Even if I’m bent, I will not be broken.” 

Στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η Φωτεινή Ζωή Καρατίσογλου, η οποία έχει επιμεληθεί την χορογραφία αλλά και την εκτέλεση του χορευτικού. Ο Θεοχάρης Βαγγελαράς ήταν υπεύθυνος για το δημιουργία του βίντεο κλιπ και έκανε την βιντεοσκόπηση, το edit, καθώς και τα ειδικά εφέ του βίντεο. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν πλάνα της μπάντας, τα οποία τραβήχτηκαν από τον Πέτρο Δημουλά. 

Official links 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου