Ακούστε μας Live





Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Οι TRAILER PARK GIRL μιλούν στο Nlp Radio - Ει καλλιτέχνη, μη τα παρατάς ρε φίλε. Τα καλύτερα έρχονται, πάντα υπάρχει ελπίδα!



Σας καλωσορίζουμε παιδιά. Ποιοι είναι οι Trailer Park Girl και ποια η διαδρομή τους ως τώρα;

Καλώς σας βρήκαμε! Είμαι ο Ευστάθιος και παίζω κιθάρα για λογαριασμό των Trailer Park Girl. Έχουμε τη φανταστική μας τραγουδίστρια που ακούει στο όνομα Ηγησώ, τον Σπύρο στο μπάσο και τον Σπύρο - Αλέξανδρο στα τύμπανα και λοιπά κρουστά. Η διαδρομή μας όπως πάει μέχρι στιγμής είναι πολύ fun γενικά γιατί έχει τα εύκολα έχει και τα δύσκολα που μπορεί να αντιμετωπίζει μια μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή και επίσης όλα τα αστεία και τα 'δε γίνεται αυτό ρε φίλε’ που αντιμετωπίζει μια μπάντα στην συγκεκριμένα σκηνή. Αλλά πέρα από όλα αυτά έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα δυνατό fanbase το οποίο είναι πραγματικά υπεραρκετό για μας.

Πρόσφατα κυκλοφορήσατε ένα βίντεο για το τραγούδι People used to talk about the weather. Ποια είναι η ανταπόκριση ως τώρα;
 

Αληθεύει αυτό, ναι. Κυκλοφορήσαμε ένα κλιπάκι για το τραγούδι μας, το τρίτο του EP. Η ανταπόκριση μικρή μέχρι στιγμής γιατί δεν το γνωρίζει και πολύς κόσμος ότι υπάρχει. Μάλλον είναι πρόσφατο, γι αυτό. Αλλά ελπίζουμε να διαφημιστεί και να το βλέπει όλο και περισσότερος κόσμος. Πρέπει όμως να πω στο σημείο αυτό ότι πολλά Rock pages έχουν κάνει αναφορά στο βίντεο κλιπ μας και το έχουν προωθήσει αρκετά με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι ν το βλέπουν με τον καιρό.



Το συγκεκριμένο τραγούδι το βρίσκουμε στο ντεμπούτο EP σας The Mixape. Μιλήστε μας για αυτή την πρώτη σας προσπάθεια.

Το Debut EP μας φτιάχτηκε για να έχει ο κόσμος να ακούει Rock από εμάς μέχρι να μπορέσουμε να βγάλουμε το πρώτο full length album.. Επιλέξαμε τρία πολύ εκλεκτά κομμάτια για να δώσουμε στο demo ώστε ο κόσμος ν α καταλάβει το μουσικό μας range και το τι θα επακολουθήσει στον δίσκο.

 Είστε ένα συγκρότημα πολύ ενεργό στα live. Πόσο σημαντικές είναι για εσάς οι ζωντανές εμφανίσεις; Τις προτιμάτε από το studio;

Μα μια μπάντα δημιουργείται για να παίζει. Δε μας πολύ νοιάζει που παίζουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι εκεί ο κόσμος μας. Να έχει κόσμο και να περνάνε καλά! Αυτό είναι το ροκ. Έτσι δεν είναι? Εμάς προσωπικά στην Πάτρα μας έλειψε να βλέπουμε κόσμο να περνάει καλά στις συναυλίες κι έτσι λέμε να αλλάξει σιγά σιγά αυτό.

Πως δουλεύεται τα τραγούδια σας; Ποιος είναι υπεύθυνος για την μουσική και τους στίχους του συγκροτήματος;

 

Πρόβα, πρόβα και πολύ πρόβα. Γενικά τζαμάρουμε, γράφουμε riffs μετά δοκιμάζουμε στίχους και όλα αυτά αλλά είναι fun γιατί το κάνουμε παρέα. Είναι πολύ σημαντικό τα μέλη στην μπάντα να κάνουν παρέα. Υπάρχει επικοινωνία και κατανόηση. Και αμέσως μετά έρχεται και η παραγωγικότητα.


Τι σας επηρεάζει στα τραγούδια που δημιουργείτε; Ποια είναι τα ερεθίσματα σας και στην μουσική και στον στίχο;


Ακούμε άλλες μπάντες και καθόμαστε και μαντεύουμε ποια θα μπορούσαν να ήταν τα δικά τους ερεθίσματα. Το κάνουμε πολλές φορές. Αλλά τα δικά μας έρχονται γενικά από τους ανθρώπους και την παρατήρηση των. Ότι μικρό και τρελό blows our mind το γράφουμε κάτω. Αλλά είμαστε και ένα σχήμα π έχει λατρεία στα ηθικά διδάγματα. Άρα πολλά από τα τραγούδια που θα ακολουθήσουν στον δίσκο θα έχουν μέσα hidden messages και κρυφές αλήθειες… συντονιστεί τε γιατί έρχεται.

Είστε μια νεανική μπάντα και φρέσκια στο χώρο. Πόσο εύκολα ή δύσκολα βρίσκεται τα πράγματα για ένα πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα ώστε να ξεκινήσει και να διαγράψει την πορεία του;

Εμάς μας αγαπάνε πολύ εδώ στην Πάτρα… Και οι διοργανωτές αλλά και ο κόσμος. Είμαστε γνωστοί όλοι μεταξύ μας οπότε το fanbase αποτελείται από φίλους, γονείς, συγγενείς και στα lives είναι σαν να είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Γενικά όμως υπάρχουν πάντα δυσκολίες για τους πρωτοεμφανιζόμενους. Θέλει να έχει γνωριμίες, να είσαι αρεστός γενικά. Δεν το διαθέτουν όλοι. Εμείς κοιτάμε να βοηθάμε κι άλλους πρωτοεμφανιζόμενους από την πόλη μας όπως μια μπάντα π αξίζει την αναφορά ονόματι "Possibly Around" που μόλις μπήκαν στον χώρο της πατρινής σκηνής. Κάνεις δεν πρέπει να τα παρατάει λόγω δυσκολιών.

Σε μια ιδανική συνθήκη, με ποια συγκροτήματα θα θέλατε να μοιραστείτε τη σκηνή;

Θα θέλαμε να μοιραστούμε τη σκηνή με πολλά πολλά συγκροτήματα. Αλλά το όνειρο όλων θα ήταν να μπορέσουμε να παίξουμε με τους Fu Manchu η τους Blues pills καθώς είναι από τα μεγαλύτερα ινδάλματα μας, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε της άλλες μπάντες του βαρύ ήχου.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια των Trailer Park Girl;

Κοιτάμε να παίξουμε όσα περισσότερα φεστιβάλ γίνεται και να γνωρίσουμε πολύ πολύ κόσμο να μπούμε σε καλοκαιρινό vibe χαλαρό. Θα θέλαμε πολύ να παίξουμε σε όσα περισσότερα μέρη γίνεται στην Ελλάδα για να πάμε όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτούς που θα ήθελαν να μας δουν λαιβ.

 Trailer Park Girl σας ευχαριστούμε! Το κλείσιμο δικό σας με όποιο τρόπο θέλετε!

 

Θέλουμε μόνο να πούμε μια συμβουλή και να ευχαριστήσουμε άτομα που μας στήριξαν.

Η συμβουλή είναι : Ει καλλιτέχνη, μη τα παρατάς ρε φίλε. Τα καλύτερα έρχονται, πάντα υπάρχει ελπίδα!

 

Τα άτομα ξέρουν ποια είναι και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας

Ευχαριστούμε πολύ!

Εις το επανειδήν

 

FB - https://www.facebook.com/Trailer-Park-Girl-104514792052342

Instagram - https://www.instagram.com/trailerparkgirlpatras/

bandcamp - https://trailerparkgirlgr.bandcamp.com


Trailer Park Girl - People used to talk about the weather (Official video clip)

https://www.youtube.com/watch?v=ZeH2cIm9YSQ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου