Ακούστε μας Live





Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ | ΚΑΜΠΟΥΜ… ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ! | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΦΥΕΣ

 


Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις ΕΥΦΥΕΣ διοργανώνουν την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ με τη συμμετοχή συγγραφικών ομάδων από 23 Δημοτικά Σχολεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, με τίτλο «Καμπούμ... και φύγαμε!» (Superstring Theory). 

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Σοφία Γραμμόζη, Κώστας Πούλος και Δήμητρα Πυργελή. 

 

Εκπρόσωπος από το Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ θα μιλήσει για το έργο του Συλλόγου. 

 

Τιμώμενο πρόσωπο ο καθηγητής Δημήτρης Νανόπουλος, Ακαδημαϊκός, Διακεκριμένος Ομότιμος Καθηγητής Φυσικής Υψηλών Ενεργειών,  A&M Texas University, ΗΠΑ 

 

Συντονίζουν οι εκπαιδευτικοί Βασιλική Αρβανίτη και Γιάννης Ζαχαρόπουλος 

Μέλη των συγγραφικών ομάδων, μαθητές και μαθήτριες, θα παρουσιάσουν το βιβλίο και θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τη συγγραφή του. 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.  

 

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3yclsti 

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Ένας διάσημος επιστήμονας, ο κ. Απιθανόπουλος, διαπιστώνει με χαρά ότι η θεωρία του για τα παράλληλα σύμπαντα όχι μόνο ευσταθεί, αλλά και ότι ο ίδιος θα έχει τη δυνατότητα να... ζήσει από κοντά όσα ποτέ του δεν είχε φανταστεί. 

Μέρος των εσόδων από την έκδοση του βιβλίου θα διατεθεί στη ΦΛΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου