Ακούστε μας Live





Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

WAVE.X – νέο single “Pierrot (My sad prince)”



“Pierrot (My sad prince)” 

(Δείτε το Lyric Video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=9kdm6Gbn6FU 

 

Οι Wave.X δημιουργήθηκαν το 2020 από τους Vitalii Karnaukh (κιθάρα) και Hanna Demchenko (φωνή) στο Κίεβο της Ουκρανίας. Λίγο αργότερα ο Taras Zemskyi μπήκε στο συγκρότημα αναλαμβάνοντας το μπάσο. Ο ντράμερ Illia Ivashkevich εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2022.  

Οι Wave.X χαρακτηρίζονται για τον metal ήχο τους που συνδυάζει τα παραμορφωμένα κιθαριστικά riffs με τα μελωδικά solos, και τα καθαρά γυναικεία φωνητικά.  

Η ιστορία πίσω από το όνομα των Wave.X μας πάει στην τηλεοπτική σειρά X-files, από την οποία το συγκρότημα δανείστηκε την μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Τα τραγούδια των Wave.X έχουν ως βασικά θέματα τον πόνο, τα βάσανα και την αγάπη. 

Η κυκλοφορία του πρώτου single των Wave.X έγινε τον Φεβρουάριο του 2021.Η πρώτη συναυλία του σχήματος έγινε τον Μάιο του ίδιου έτους. Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι Wave.X έχουν κυκλοφορήσει 5 singles και έχουν παίξει σε δεκάδες συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας. 

Μετά την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας σε πλήρη κλίμακα, το συγκρότημα συνέχισε το έργο του κανονικά, ενώ συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές συναυλίες με σκοπό να βοηθήσει τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας. 

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους singleμε τίτλο Pierrot (My sad prince)”. Πρόκειται για μια ιστορία που αφηγείται τη δύσκολη μοίρα ενός συναισθηματικού και ευάλωτου αγοριού καλλιτέχνη και ενός ερωτευμένου κοριτσιού που ονειρεύεται να τον σώσει από την κόλασή του. 

 

 

Official links 

https://www.facebook.com/WaveXband 

https://www.youtube.com/channel/UCMQdyTPHk8zKOJuFo3mNpMA 

https://www.instagram.com/wave.x_band/ 

https://wavexband.bandcamp.com 

https://soundcloud.com/wavexband 

https://wavex.ml 

https://open.spotify.com/artist/1whySz8Lva8kYo5AOqDTZV?si=-s2dsifhRYizpjZISpBcaA 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου