Ακούστε μας Live





Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Η Λυσιστράτη «συμφιλιώνει» και η « γυναίκα» αποθεώνεται



Έπειτα από την μουσική πανδαισία που προσέφεραν αρχικά η Μαντώ και στη συνέχεια η βραδιά με τις ροκ μπάντες οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε μία από τις πλέον κλασικές παραστάσεις.

Η "Λυσιστράτη" που αποτελεί ένα από τα διασημότερα, ανά τον πλανήτη, αντιπολεμικά έργα του Αριστοφάνη, παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε χθες στο "Cine Πάνθεον".

Με θερμά λόγια ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος συνεχάρη τους συντελεστές. "Μας δώσατε ώθηση και μεγάλη χαρά. Σε ένα έργο επίκαιρο που εξυμνεί την ειρήνη. Κι όπως είχε πει ο σπουδαίος Γιάννης Ρίτσος " Η ειρήνη είναι ένα τρένο φορτωμένο στάρι και τριαντάφυλλα που ταξιδεύει στο μέλλον". Ας ευχηθούμε το ψωμί και η αγάπη να μη λείψει απ ΄το μέλλον μας και βέβαια να ζήσουμε με ειρήνη".

Οι "υπεύθυνοι" για την επιτυχία της παράστασης ήταν ο Σπύρος Ντζουροπάνος που είχε το ρόλο της κεντρικής ηρωϊδας του έργου Λυσιστράτης και βέβαια η ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής "το τρίτο κουδούνι".

Την σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος.

Οι "Γιορτές της Πόλης" που διοργανώνει με αμέριστη φροντίδα και επιμέλεια ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας συνεχίζονται την Παρασκευή στην πλατεία "Θ. Κολοκοτρώνη" ( Αγία Ελεούσα) με το αφιέρωμα στη σπουδαία Μαρία Κάλλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με ώρα προσέλευσης 20.30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου