Ακούστε μας Live





Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Με την παράσταση «Αυτός, ο άλλος και το παντελόνι του» και με συναυλία κλασικής μουσικής στη Μονή Δαφνίου συνεχίστηκε ο Πολιτιστικός Σεπτέμβριος στο Χαϊδάρι.



Μια βραδιά μεγάλης θεατρικής συγκίνησης ζήσαμε την Παρασκευή 16/9 στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου χάρη στην εξαιρετική ερμηνεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση «Αυτός, ο άλλος και το παντελόνι του» που στηρίζεται σε δυο εμβληματικούς μονόλογους του Ιάκωβου Καμπανέλη. Το σπαρταριστό χιούμορ του πρώτου μέρους διαδέχτηκε στη συνέχεια η συγκλονιστική αποτύπωση της μοναξιάς του πρωταγωνιστή, με αφορμή ένα τρύπιο παντελόνι. Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταγωνιστή αλλά και στον σκηνοθέτη της παράστασης Μάνο Καρατζογιάννη.

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβριος του Δήμου Χαϊδαρίου συνεχίστηκε το Σάββατο 17/9 με συναυλία κλασικής μουσικής από το Διεθνές Σωματείο Gina Bachauer. Το επιβλητικό περιβάλλον της Μονής Δαφνίου συνέβαλε στην δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας ώστε οι θεατές να απολαύσουν τα έργα κορυφαίων συνθετών που ερμήνευσαν οι βραβευμένοι σολίστ του Σωματείου. 

 















 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου