Ακούστε μας Live





Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Κουβέρτα - solo Stand Up Comedy από τη Χρύσα Κατσαρίνη στο Αιγάλεω

 ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ - "ΚΟΥΒΕΡΤΑ" 2ος Χρόνος 

  Κινηματοθέατρα "Λ. Κωσταντάρας - Ρ. Βλαχοπούλου"
Κουντουριώτη 40, Αιγάλεω

στις 28/4
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 10€
Ταμείο: 12€
Εισιτήρια στο viva.gr

ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ - "ΚΟΥΒΕΡΤΑ" 2ος Χρόνος

"Μετά από 2  επιτυχημένες σεζόν της παράστασης  της , με sold out εμφανίσεις στο θέατρο Αθηναϊς  και  στο θέατρο Αργώ,  περιοδεία σε 31 πόλεις της Ελλάδας και 11 πόλεις της Ευρώπης, η Χρύσα Κατσαρίνη θα εμφανιστεί στο Κινηματοθέατρο  Άρτεμις,στο Μαρκόπουλο , το Σάββατο 22 Απριλίου στις 21.30 και στα Κινηματοθέατρα "Λ. Κωσταντάρας - Ρ. Βλαχοπούλου" στις 28/4  για Μία και Μοναδική παράσταση.

 

Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή,  εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την "Κουβέρτα". 

Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω :viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου