Ακούστε μας Live





Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ακούσαμε τα singles των ROCK N ROAD με τίτλο "Mind Over Matter" και "In The Middle"



Mind Over Matter και In The Middle από τους Rock N’ Road!

Οι Rock NRoad είναι ένα από τα πιο συζητημένα συγκροτήματα τον τελευταίο καιρό και νέα μουσική τους ήταν κάτι που το περιμέναμε πως και πως. Έτσι, μας αντάμειψαν με δύο τραγούδια που μοιάζουν να είναι η αρχή κάτι πάρα πολύ όμορφου. Κάτι το οποίο χτίζεται σιγά σιγά για να μας προσφέρει ένα συνολικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα συζητηθεί. Ας τα πιάσουμε όμως τα κομμάτια από την αρχή…

Το Mind Over Matter είναι το πρώτο που ήρθε από τους Rock NRoad και συνοδεύεται από video clip. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αρκετά γεμάτο κομμάτι, το οποίο δεν υστερεί σε τίποτα, ενώ συνδυάζει αρκετά μουσικά είδη που ικανοποιούν τον κάθε ακροατή. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που σε κάθε τους live είναι γεμάτοι και στο τέλος φεύγουν όλοι ευχαριστημένοι! Χτίζουν πολλά γύρω από τη μουσική τους και το κομμάτι τους και αυτό φαίνεται με τις διάφορες ατμόσφαιρες που περιλαμβάνει. Θα ακούσεις χαμηλά μοτίβα, αλλά και δυναμικά. Θα ακούσεις τεχνικές από μουσικά όργανα, αλλά και τζαμάρισμα. Θα ακούσεις σκοτεινές και εποχής μελωδίες, αλλά και πιο φρέσκιες και χαρούμενες. Γενικά, το Mind Over Matter μοιάζει να είναι «η αρχή των νέων πάντων» και αν συνδυάσεις και το video clip τότε θα τα απολαύσεις όλα αυτά που θέλουν  να προβληθούν από τους Rock NRoad.

Το δεύτερο κομμάτι είναι το In The Middle και αυτό έρχεται να κουμπώσει στο πρώτο και να προσφέρει στον ακροατή μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να μπεις πιο βαθιά στο νόημα του ηχοχρώματος του συγκροτήματος. Οι μελωδίες του είναι εξαιρετικές και τα μέλη των Rock NRoad φαίνεται να έχουν μεγαλουργήσει. Σίγουρα θα σου μείνει το κομμάτι στο μυαλό σου για πολλούς λόγους, ενώ οι fan της ροκ μουσικής θα το εκτιμήσουν δεόντως. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι θα ήταν το τέμπο του, το οποίο είναι μουσικά άρτιο και όσοι έχουν μουσικό αυτί θα καταλάβουν τι εννοώ.

Δεν χρειάζεται να διαλέξω ποιο από τα δύο είναι περισσότερο αγαπημένο μου, απλά θα πω ότι μετά από αυτά έχω την λαχτάρα για το επόμενο…Μπράβο Rock NRoad!

 

https://www.facebook.com/RockandRoadband 

https://www.instagram.com/_rockandroad/ 

https://www.youtube.com/@rocknroad1189 

 

Rock N' Road - Mind Over Matter (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=4t3FCFsSoWw

Rock N' Road - In The Middle

https://open.spotify.com/track/5TT7RxExs9AxdNjkJcY2Qo?si=3759e76f147f4535

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου