Ακούστε μας Live





Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ακούσαμε το άλμπουμ των Αμερικάνων VERITAS με τίτλο "Silent Script"

 




Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ "Silent Script" των Αμερικανών Veritas αποτελεί δισκογραφικά μια αξιοσημείωτη και πολύ δυνατή συλλογή κομματιών που αναδεικνύουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα του συγκροτήματος. Οι Veritas παίζουν ένα εξαιρετικό κράμα ατόφιου και αγνού Heavy Metal μπολιασμένου με στοιχεία από τις Hard Rock καταβολές του και εκτεινόμενο ως τα όρια του Power/Progressive, αλλά και τις παρυφές του Thrash!

 

Το "Silent Script", που κυκλοφόρησε στις 22 Αυγούστου 2023 από την Sliptrick Records, περιλαμβάνει 12 τραγούδια με διάθεση που κυμαίνεται από βαριά και επιθετική έως μελωδική και ατμοσφαιρική.

 

Το άλμπουμ ξεκινά με το έντονο και δυναμικό κομμάτι "Limit" και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τραγούδια όπως τα singles "Creation Groans" και "Grind Away" που είναι γεμάτα ενέργεια και δυνατά riff. Το συγκρότημα επιδεικνύει την ευελιξία του με κομμάτια όπως το "Buried" και το "Unchained" που εμφανίζουν μια πιο μελωδική και συναισθηματική πλευρά.

 

Ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια του άλμπουμ είναι το "Oxygen", ένα στοιχειωμένο και ατμοσφαιρικό τραγούδι που καταλήγει σε μια επική κορύφωση. Το στιχουργικό περιεχόμενο της μπάντας προκαλεί τον ακροατή να σκεφτεί και αποκτά πολλαπλά νοήματα, αγγίζοντας κοινωνικά και εσωτερικά θέματα όπως είναι αυτά της απελευθέρωσης, της προδοσίας και της ανθεκτικότητας.

 

Συνολικά, το "Silent Script" είναι ένα συμπαγές άλμπουμ που θα αρέσει στους λάτρεις του heavy metal και του hard rock. Οι Veritas έχουν δημιουργήσει ένα καλά δουλεμένο και συναρπαστικό άλμπουμ που θα κρατήσει τους ακροατές καθηλωμένους από την αρχή μέχρι το τέλος. Με το μείγμα επιθετικότητας, μελωδίας και συναισθημάτων, οι Veritas δημιούργησαν ένα άλμπουμ που σίγουρα θα αφήσει μια πολύ θετική εντύπωση στους ακροατές, ενώ αποτελεί ένα κρυφό διαμάντι για την ίδια την metal σκηνή. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τους Veritas και να μπείτε στον κόσμο τους. Και το "Silent Script" αποτελεί τον καλύτερο τρόπο!

 

 

www.veritas.rocks 

www.veritas.rocks/epk

www.facebook.com/veritasmusickc

https://www.youtube.com/channel/UC_n7AI_eOFdIJNXX0jvmxag

 

Veritas // Creation Groans [Lyrics Video]

https://www.youtube.com/watch?v=9bxkyqUPR6Y

Veritas-Grind Away Lyric Video

https://www.youtube.com/watch?v=KElso9fXjyA

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου