Ακούστε μας Live





Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Το 1st Hellenic International Jazz Festival έρχεται στην Αθήνα 🇬🇷 Μια μοναδική τριήμερη γιορτή για όλους

  

Από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, το Θέατρο Πέτρας μετατρέπεται σε μια μεγάλη γιορτή για τη μουσική, με το 1st Hellenic International Jazz Festival να φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και ελληνικής τζαζ σκηνής. Είτε είστε φανατικός της τζαζ είτε απλά θέλετε να ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, αυτό το φεστιβάλ δεν πρέπει να το χάσετε!

Με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας όπως ο Νορβηγός Arild Andersen (Jan Garbarek Group & ECM), ο βραβευμένος με 7 Grammy Paul Wertico (Pat Metheny Group) και ο Έλληνας κιθαρίστας Λευτέρης Χριστοφής (Blue Note Records), η σκηνή του Jazzet Festival θα πλημμυρίσει από εξαιρετικές μελωδίες και μοναδικές συνεργασίες.


 Στο φεστιβάλ θα εμφανιστεί επίσης το ανερχόμενο κουαρτέτο της Katerina Pipili, το βραβευμένο "Claude Diallo Situation", το συγκρότημα της Έλλης Πασπαλά με το πρότζεκτ "Elly loves Jazz", καθώς και πολλούς άλλους σπουδαίους μουσικούς.

Αλλά η εμπειρία δεν σταματά εδώ. Στον υπαίθριο χώρο του θεάτρου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις, έκθεση φωτογραφίας, παραστάσεις χορού και κρουστών, καθώς και πολλά άλλα πολιτιστικά δρώμενα που θα μετατρέψουν το φεστιβάλ σε μια πραγματική γιορτή για όλες τις αισθήσεις!

Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας από 12 ευρώ και γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής μουσικής εμπειρίας! Το Jazzet Festival - 1st Hellenic International Jazz Festival υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε νέα μουσικά μονοπάτια και να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Μην το χάσετε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  www.jazzetfestival.gr, info@jazzetfestival.gr

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
https://www.ticketservices.gr/event/jazzet-festival-2024/
Music Center Athens / Jazzét Music Hall: Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, 12461,  210 5815626 info@musicenterathens.com
ΠΡΟΑΓΟΡΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12€      /     TAMEIO ΘΕΑΤΡΟΥ: 15€ / ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ: 30€ (Περιορισμένος αριθμός)
 - ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου