Ακούστε μας Live





Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

BETH HART Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη Βύρωνας / Αθήνα




BETH HART
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Βύρωνας / Αθήνα

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019
Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, η απόλυτη rock star Beth Hart επιστρέφει τονΙούνιο του 2019 στην Αθήνα, για μία μεγάλη blues rock συναυλία στο Θέατρο Βράχων!
 
Beth Hart, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή, την δυναμική σκηνική παρουσία, τις διαδοχικές sold out συναυλίες σε Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Ευρώπη, τα επιτυχημένα άλμπουμ και τις συνεργασίες με τεράστια μουσικά ονόματα, διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της.
 
Μέσα στα τρία τελευταία χρόνια, η Beth Hart έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ και έναν ακόμη δίσκο με διασκευές, το “Black Coffee” (Ιανουάριος 2018) στον οποίο τραγουδάει στο πλευρό του Joe Bonamassa, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το καινούργιο διπλό album της, Beth Hart live at The Royal Albert Hall.

Περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Beth Hart καθηλώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση. Γνωστή για τον δυναμισμό και το πάθος της, δίνει την ψυχή της πάνω στη σκηνή και μαγεύει με τις δυνατότητες της φωνής και την αστείρευτη ενέργειά της. Στη μακρόχρονη πορεία της μετράει ήδη πολυάριθμες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων τρία βραβεία από την Blues Music Awards (δύο βραβεία Female Blues Artist και ένα Instrumentalist – Vocals). Έχει προταθεί για βραβείο Grammy ενώ κιθαρίστες-θρύλοι, όπως οι Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa και Buddy Guy, έχουν μοιραστεί μαζί της τη σκηνή και έχουν μεταφέρει τη συνεργασία τους και στο studio.
 
Τη συναυλία της Beth Hart στο Θέατρο Βράχων θα ανοίξουν οι The Big Nose Attack. Γνωστοί για τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο που συνδυάζει τις blues επιρροές τους με τα «αδάμαστα» rock στοιχεία του '70 και με πολυάριθμες εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έρχονται για να ροκάρουν και στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων!

Η εκρηκτική Beth Hart βάζει το 2019 την Ελλάδα στο χάρτη του παγκόσμιου tour της και μας δίνει από τώρα ραντεβού στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων, στις 27 Ιουνίου! Μια αυθεντική blues rock συναυλία από την οποία δεν θα λείψει κανείς!

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ
«ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Βύρωνας - Αθήνα
(χάρτης)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
EARLY BIRD: 27 € [sold out]
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 32 €
ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ: 37 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +0,80€ ανα εισιτήριο

PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
MENTA ART EVENTS
ΑΦΜ: 043535227
ΔΟΥ: ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΛΑΝΙΤΗ 4, ΑΘΗΝΑ, 11363 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου