Ακούστε μας Live

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Dead Can Dance | SOLD OUT συναυλία τους στο Ηρώδειο Τετάρτη 3 Ιουλίου

 
DEAD CAN DANCE
 
Lisa Gerrard & Brendan Perry
 
Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019
 
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
 
Η συναυλία είναι
SOLD OUT!
 
Last Details
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Dead Can Dance on stage: 21:00
 
Η συναυλία των Dead Can Dance στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού είναι η καταληκτική συναυλία της φετινής περιοδείας τους.
 
Το θρυλικό δίδυμο των Brendan Perry και Lisa Gerrard ετοιμάζει για το κοινό του Ηρωδείου ένα ξεχωριστό set list και πολύ διαφορετικό από ό,τι έχει παρουσιάσει έως τώρα στην περιοδεία του.
 
Για τους Dead Can Dance, η Ελλάδα είναι ένας τόπος ξεχωριστός, κάτι που αποδεικνύεται όχι μόνο από την επιλογή της θεματολογίας τους αλλά και από τους τίτλους πολλών άλμπουμ τους.

Επιστρέφοντας στον τόπο που γέννησε την τραγωδία – λίγα μέτρα πιο πάνω από το θέατρο του Διονύσου, που ο μύθος του αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για το τελευταίο τους άλμπουμ, Dionysus – ολοκληρώνουν μία περιοδεία γεμάτη sold out εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Θα συμπεριλάβουν κομμάτια που δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά ζωντανά στη σκηνή, αλλά και κομμάτια από τις πρώτες δεκαετίες της πορείας του, που τώρα θα τα ερμηνεύσουν με νέες μουσικές φόρμες, δίνοντας την ευκαιρία και στους νεότερους φίλους του να μυηθούν στον κόσμο των Dead Can Dance.
 
Οι Dead Can Dance θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε αυτήν την παραγωγή.
Την Τετάρτη 3 Ιουλίου θα μαγευτούμε από το αρχέγονο και πρωτογενές σύμπαν των Dead Can Dance κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης!
 
 
 Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
 
Δεν επιτρέπεται:

Η είσοδος στο θέατρο μετά την έναρξη της συναυλίας.
Η είσοδος σε παιδιά κάτω των έξι (6) ετών.
 
Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών μέσα στο θέατρο.
 
Τα ψηλά τακούνια.
 
Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
 
Η λήψη φωτογραφιών, με ή χωρίς φλας, η μαγνητοφώνηση και η μαγνητοσκόπηση κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

Το φιλοδώρημα.
 
Θερμά παρακαλούνται οι θεατές να χρησιμοποιούν τα καλάθια απορριμμάτων για να πετούν διάφορα άχρηστα αντικείμενα (τσίκλες κτλ). Οι βλάβες που προκαλούνται από αυτά στις επιφάνειες του μνημείου είναι ανεπανόρθωτες.
 
Στους κατόχους εισιτηρίων ειδικών κατηγοριών (ΑΜΕΑ) η είσοδος στη συναυλία θα επιτραπεί με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών.
 
Καταλήγοντας, θα θέλαμε την προσοχή σας σε ένα σημαντικό θέμα:
 
Τόσο η εταιρία μας, όσο και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έχουν συστήσει επανειλημμένα και θερμά στους αγοραστές εισιτηρίων να εμπιστεύονται μόνο τα επίσημα σημεία προπώλησης εισιτηρίων (ticketmaster.gr, Public Stores και Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου). Ως εκ τούτου, η παραγωγός εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.
 
Την 1η Ιουλίου οι Dead Can Dance θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης. Στη Θεσσαλονίκη η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 38 ευρώ και γίνεται μέσω των: www.viva.gr, www.public.gr, Seven Spots, Reload, Ευρυπίδης και Media Markt.
 
Περισσότερες πληροφορίες: 210-9636489
www.detoxevents.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου