Ακούστε μας Live





Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

FW: Zoe Music: Παρουσίαση δίσκων νέων καλλιτεχνών στο Polis Art Cafe - 16/06





 Παρουσίαση δίσκων νέων καλλιτεχνών

Άννα Κατσούλη - Γεωργία Παπαδάτου - Στάθης Γκαντζούρας
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ώρα 20:00 Polis Art Cafe
                         (Αίθριο Στοάς Βιβλίου-Πεσματζόγλου 5, Αθήνα, 105 64,Τηλ.: 210 3249587)


Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες


Η Zoe Music σας προσκαλεί, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στο Polis Art Cafe (Αίθριο Στοάς Βιβλίου/Πεσματζόγλου 5), στην επίσημη παρουσίαση των δίσκων τριών νέων αξιόλογων καλλιτεχνών, της ερμηνεύτριας Άννα Κατσούλη, της σολίστ κλασικής κιθάρας Γεωργίας Παπαδάτου και του τραγουδοποιού Στάθη Γκαντζούρα.
Οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν σε πρώτη δημόσια εκτέλεση, δείγματα από τις επερχόμενες προσωπικές τους δουλειές, που θα κυκλοφορήσουν από τη Zoe Music ψηφιακά, αλλά και σε φυσικό προϊόν (CD) για συλλέκτες και για τους “λάτρεις του ωραίου”..
Τη παρουσίαση θα συντονίσουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πρόδρομος Παπανίκας και η δημοσιογράφος Τζούλια Λιακοπούλου.
Στο τέλος της παρουσίασης, οι καλλιτέχνες θα υπογράψουν τα CD τους στο ενδιαφερόμενο κοινό.
Σας περιμένουμε!



Άννα Κατσούλη
Ερμηνεύτρια-Τραγουδοποιός


Ο "Κρυμμένος Ουρανός" έρχεται το καλοκαίρι του 2019 από τη Zoe Music!
Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Άννας Κατσούλη με 9 tracks είναι γεγονός!
Τραγούδια που ανακινούν συναισθήματα νοσταλγίας, έρωτα, πόνου, συνταιριάζουν το μελαγχολικό βιολί με το ανατολίτικο ούτι, εκπέμποντας άλλοτε βαθειά εσωτερικότητα κι άλλοτε καλοκαιρινή φρεσκάδα, αγγίζουν μοναδικά την καρδιά του ακροατή!
Ο προάγγελος του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν 1 μήνα επίσημα από τη Zoe Music, το “Ευλογημένο Ψέμα” σε μουσική της συνθέτιδος Ζωής Τηγανούρια και στίχους της συγγραφέως Μαρίας Παπαδάκη, μας προετοίμασε θετικά για το συνολικό άκουσμα του δίσκου που θα κυκλοφορήσει και σε CD.
Το άλμπουμ περιλαμβάνει 9 tracks, εκ των οποίων τα 6 είναι τραγούδια και τα 3 είναι instrumental.
Η καταξιωμένη Ελληνίδα μουσικοσυνθέτης & σολίστ ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια υπογράφει 2 τραγούδια σε στίχους Σταύρου Σταύρου και Μαρίας Παπαδάκη, ο μουσικοσυνθέτης & ερμηνευτής Γιάννης Νικολάου (γνωστός από τους “Λαθρεπιβάτες”) υπογράφει το γνωστό τραγούδι “Τσ' Αγάπης και του Έρωτα” σε μία πρωτότυπη επανεκτέλεση, και ο ανερχόμενος συνθέτης & βιολιστής Βασίλης Κατσούλης παρουσιάζει 3 συνθέσεις του.
Στο τέλος της παρουσίασης, η Άννα Κατσούλη θα υπογράψει το CD της στο κοινό!
“Κρυμμένος Ουρανός”, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Polis Art Cafe, στο κέντρο της Αθήνας (Πεσματζόγλου 5) και ώρα 20:00.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~






Γεωργία Παπαδάτου
Σολίστ κλασικής κιθάρας

 Η σολίστ κλασικής κιθάρας Γεωργία Παπαδάτου κυκλοφορεί τη πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Sweet Life”.
Η σολίστ Γεωργία Παπαδάτου επιμελείται και παρουσιάζει ένα απαλό άγγιγμα στις χορδές της κλασικής κιθάρας που το εκτείνει στις ψυχές των ακροατών της, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο μια ευαισθησία που λείπει.. ένα κάλεσμα που ενεργοποιεί απ’ ευθείας το συναίσθημα, όταν αυτό έχει μπει για να προφυλαχτεί σε κατάσταση “safe mode” αντιδρώντας στα ερεθίσματα μιας σκληρής και τοξικής καθημερινότητας.
Η οπτική της στα έργα τα οποία επιλέγει να επισκεφτεί, επιτρέπουν στον ακροατή να ταξιδέψει χωρίς το βάρος των αποσκευών του, έως το “Sweet Life” της Ελληνίδας συνθέτιδος Ζωής Τηγανούρια, που αποτελεί και τον τίτλο του άλμπουμ, δίνοντας έτσι την αίσθηση μιας γλυκιάς αποβίβασης στον προορισμό.
Η εκκίνηση γίνεται με δύο συγκλονιστικές ερμηνείες πάνω στα έργα του Agustín Barrios Mangoré “Una Limosna Por el Amor de Dios” και “La Catedral” (σε τρία μέρη), αφήνοντας έντονα το αποτύπωμα τους ανάμεσα στα έξι συνολικά κομμάτια του άλμπουμ.
Ακολουθούν, μία εκτέλεση έκπληξη του γνωστού “Asturias” (Leyenda) του Isaac Albéniz, και το “Koyunbaba” του Carlo Domeniconi, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και μας διηγείται μια ιστορία με φόντο τα ιδιαίτερα και ζεστά χρώματα της Ανατολής.
Ολοκληρώνοντας το άλμπουμ, η σολίστ της κιθάρας επιλέγει να διασκευάσει το “Verano Porteño” του Astor Piazzolla και το “Sweet Life” της Ζωής Τηγανούρια.
Συνοδοιπόρος σε μερικές στάσεις αυτού του ταξιδιού, οι πινελιές των κρουστών του Αλέξη Κώστα.
Η σύμπραξη κλασικής κιθάρας και κρουστών συνθέτουν μία πρωτότυπη άποψη εικονοπλασίας, ειδικά στις δημοφιλείς μελωδίες του “Asturias” (Leyenda) και του “Verano Porteño”.
Συντελεστές:
Κιθάρα δια χειρός Παύλου Γύπα
Διασκευή για κιθάρα “Sweet Life”: Αλέξανδρος Μπαλαούρας
Επιμέλεια/Δαχτυλοθεσία: Γεωργία Παπαδάτου
Recordings, Engineering & Mastering by Tasos Tsimpoukidis
Photos by Came Photography (Αγ.Παρασκευης 21, Χαλάνδρι)
Εξώφυλλο: Γιάννης Μιχαηλίδης
Κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά σε όλα τα διαδυκτιακά καταστήματα από τη Zoe Music.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~






Στάθης Γκαντζούρας
Ερμηνευτής-Τραγουδοποιός


Το νέο του τραγούδι μας παρουσιάζει ο τραγουδοποιός & ερμηνευτής Στάθης Γκαντζούρας με τίτλο “Σ’Ανατολή και Δύση”, όπου υπογράφει μουσική και στίχους, και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Zoe Music.
Έπειτα από τις δύο πρώτες κυκλοφορίες, το τραγούδι “Ζήτω” σε μουσική της συνθέτιδος & σολίστ ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια και στίχους του αείμνηστου Ηλία Κατσούλη, και το “Σ’ένα άδειο χαρτί” σε μουσική-στίχους του ιδίου, μας ταξιδεύει νοερά με ένα νέο τραγούδι, στα ethnic ηχοχρώματα που μας έχει συνηθίσει, πότε στην Ανατολή και πότε στην Δύση..
Το νέο τραγούδι του Στάθη Γκαντζούρα με τίτλο “Σ’Ανατολή και Δύση”, πρώτη φορά ζωντανά σε κοινό, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Polis Art Cafe, στο Κέντρο της Αθήνας (Πεσματζόγλου 5) και ώρα 20:00.
Να είστε εκεί..! 


Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:
Facebook
Twitter
Youtube Official Channel
Instagram
Youtube Fans Channel
Zoe's Official Website

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου