Ακούστε μας Live

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Και το Κουκούτσι… Αμύγδαλο: Μια κωμωδία για όλη την οικογένεια!

Η κωμωδία μας διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή. Στο σπίτι ενός σπουδαίου σκηνοθέτη που έχει πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες στο παρελθόν, αλλά και αρκετές αποτυχίες στο παρόν, υπάρχουν
πολλά προβλήματα που όλα όμως σχεδόν πηγάζουν από το οικονομικό. Όταν όμως παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνει μια ταινία και να ξελασπώσει μια και καλή, εκείνος αρνείται από πείσμα και έτσι όλα αρχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η πρώην γυναίκα του συναντιέται με την νυν αρραβωνιαστικιά του, την ώρα που μια φέρελπις νέα ηθοποιός τον καταδιώκει για να τον πείσει για το ταλέντο της. Η σπιτονοικοκυρά ζητάει τα νοίκια της ή να την αποκαταστήσει. Και ο τσιγγάνος; Τι δουλειά έχει εκεί; Αυτά και άλλα πολλά θα τον κάνουν να αλλάξει απόψεις για ριζικά θέματα της ζωής του και να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.  • Αφού μας το ζητήσατε, επιστρέφουμε! Το Κουκούτσι ξαναχτυπά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.


Κείμενο-Σκηνοθεσία: Μπάμπης Αρώνης.
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Κατερίνα Μπιμπή.
Φωτογραφίες: Γιώργος Μακρίδης.


  • Παίζουν με σειρά εμφάνισης, οι εραστές της τέχνης: Μαρία Καρασάββα, Κατερίνα Μπιμπή, Γιώτα Βόκαλη, Γιώργος Υφαντής, Μαρουσώ Γεωργοπούλου, Χρύσα Μπιθούλκα, Αντιγόνη Ροδίτου, Νίκος Σταματόπουλος, Στράτος Μπαντζής, Αναστασία Κούρτη.


Παραστάσεις: Σαββάτο, Κυριακή. (21:00)

Μέχρι 28 Φεβρουαρίου.


  • Dance Club by Haidari
  • Λεωφόρος Αθηνών 183. Χαϊδάρι.
  • Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6945665851.


Διάρκεια: 105’
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (με κρασί ή μπύρα).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου