Ακούστε μας Live

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μάνος Χατζιδάκις εμπνέει - Εκδήλωση στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης - Είσοδος ελεύθερη


Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών,
παρουσιάζουν συναυλία με τίτλο Ο Μάνος

  • Χατζιδάκις εμπνέει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).
Με αφορμή την πρόσφατη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, έξι Έλληνες συνθέτες παρουσιάζουν έργα τους επηρεασμένα από τον Μάνο Χατζιδάκι και το έργο του. Πρόκειται για έργα που εμπνεύστηκαν, βάσισαν – παράλλαξαν και αφιέρωσαν στον Μάνο Χατζιδάκι ή έργα που άρεσαν στον συνθέτη.


  • Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των: Θόδωρου Αντωνίου, Σπύρου Δεληγιαννόπουλου, Λεωνίδα Κανάρη, Ιάκωβου Κονιτόπουλου, Γιώργου Κουρουπού και Αλεξάνδρας Παπαστεφάνου.


Συμμετέχουν οι: Άρτεμις Μπόγρη, Δάφνη Πανουργιά, Σοφία Παπαδημητροπούλου στο τραγούδι, Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, Τίτος Γουβέλης, Σπύρος Δεληγιαννόπουλος, Πέτρος Μπούρας στο πιάνο, Γιώργος Μουλουδάκης, Μιχάλης Κονταξάκης στην κιθάρα, Γιώργος Αρνής στο κοντραμπάσο και το κουαρτέτο εγχόρδων “L’ Anima”.


  • Προλογίζουν ο Θόδωρος Αντωνίου και ο Γιώργος Κουρουπός, οι οποίοι υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι και θα μιλήσουν για τον συνθέτη και το έργο του.


Ημερομηνία
Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, 20:30

Είσοδος
Είσοδος ελεύθερη


Διεύθυνση
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, ΚολωνάκιΠληροφορίες

Hellenic American College: 210 3680950, www.haec.gr, events@haec.gr
Ένωση Ελλήνων Μουσουργών: 210 7256607, www.eem.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου