Ακούστε μας Live





Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Φωτεινή Βελεσιώτου: Ένα «κόντρα ντουέτο» στην «Ακτή Πειραιώς»



ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ «ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΟΥΕΤΟ» ΑΚΤΗ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Φωτεινή Βελεσιώτου. Δυο διαφορετικές φωνές, δυο διαφορετικές γυναίκες, μια απρόσμενη αλλά απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής!
Δυο μοναδικές φωνές, δυο πολύ σημαντικές ερμηνεύτριες που ενώ φαινομενικά δεν έχουν κοινά, μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το καλό ελληνικό τραγούδι, πάθος που θα τις φέρει μαζί στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς από τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις σημαντικότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής που ξέρει να βάζει ψηλά τον πήχη και να τον ξεπερνάει κάθε φορά, θα συμπράξει με την Φωτεινή Βελεσιώτου, τη ροκ ρεμπέτισσα όπως την αποκαλούν πολλοί, με τη δωρική, χαρακτηριστική και ιδιαίτερη φωνή της σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα κλασσικά τραγούδια, επιλογές από τη προσωπική δισκογραφία και των δυο και παντρέματα φωνών σε μια συνεργασία γεμάτη εκτίμηση, αλήθεια, εμπιστοσύνη και αγάπη.

Μαζί τους επί σκηνής και ο Δημήτρης Υφαντής, που με την καθάρια φωνή και ψυχή του θα μας ταξιδέψει σε γνωστά παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια.

  • Στην έναρξη, εκεί όπου οι δύο οικοδέσποινες της βραδιάς εμφανίζονται πλάτη με πλάτη σε μια κολόνα, «ζωντανεύοντας» την promo αφίσα της συνεργασίας τους και δίνοντας παράλληλα πάσες δικών τους αλλά και ξένων τραγουδιών, οι παρευρισκόμενοι παίρνουν μία μικρή… γεύση του τί τους περιμένει.



Στη συνέχεια, η κάθε μία ακολουθεί τον δικό της δρόμο, ώσπου στο τέλος τα δύο αυτά ξεχωριστά μονοπάτια συναντιούνται και πάλι, χαρίζοντάς μας από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς.


  • Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη –με νέο λουκ και στα καλύτερά της- παρουσιάζει κάποια κομμάτια από τις προσωπικές της δουλειές, με πιο πρόσφατη τη «Μ΄ αγαπούσες κι άνθιζε», με το πάθος και την ενέργεια που τη διακρίνουν, στοιχεία που σε παρασέρνουν σαν «Τρελό από χαρά» στο «Εν λευκώ» και από εκεί στο «Μου ‘χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση». Η τρέλα της αυτή, μάλιστα, την οδηγεί, λίγο πριν από το φινάλε της βραδιάς, στην πλατεία για να χορέψει με το fan club της.

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Βελεσιώτου δεν «ξεχνάει» το προσωπικό της στυλ για χάρη της μεγάλης πίστας, και, με το τσιγάρο στο χέρι, συνδέει το ρεμπέτικο και το λαϊκό παρελθόν μας, εισπράττοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα στα «Διόδια» και τις γνωστές «Μέλισσες», αλλά και στο a cappella «Θα με δικάσει».
Οι κρατήσεις στο τηλέφωνο: 2103418020



Ακτή Πειραιώς:
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr

Έναρξη : 18 Δεκεμεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου