Ακούστε μας Live

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

10η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου ΠεριστερίουΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Περιστερίου, που
πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2017 στο κατάμεστο Θέατρο Πολιτών.

Οι παιδικές φωνές του Προχορωδιακού συνόλου και της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, ένωσαν τις φωνές τους με εκείνες των ενηλίκων Χορωδών, προσφέροντας στους ακροατές μια απολαυστική μουσική βραδιά.

Οι λάτρεις του Χορωδιακού τραγουδιού χειροκρότησαν θερμά τις φιλοξενούμενες Χορωδίες για την αρτιότητα της συμμετοχής τους, αλλά και την επιλογή του ρεπερτορίου τους.
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα -Μάρκου συνεχάρη τους μαέστρους και τα μέλη των χορωδιών για την αγάπη και αφοσίωση με την οποία υπηρετούν την Τέχνη της Μουσικής και τόνισε ότι ο Δήμος θα οργανώνει και θα στηρίζει εκδηλώσεις όπως οι Χορωδιακές Συναντήσεις, καθώς ο Πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα για την πόλη.
Συμμετείχαν οι Χορωδίες:

• Προχορωδιακό Σύνολο Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου
• Παιδική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου
• Χορωδία Βουλιαγμένης
• Μικτή Χορωδία Συνδέσμου Ελλήνων Αιγυπτιωτών
• Μικτή Χορωδία Δήμου Περιστερίου
Στο τέλος της εκδήλωσης κοινό και συμμετέχοντες χορωδοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Συνάντηση Χορωδιών με ακόμα πιο πλούσιο και απολαυστικό ρεπερτόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου