Ακούστε μας Live





Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γιάννης Κότσιρας
Live Καλοκαίρι 2017

Μαζί του η Μιρέλα Πάχου

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017


Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες μιας
ολόκληρης γενιάς. Τα τραγούδια του ωστόσο, σιγοτραγουδιούνται από όλες τις ηλικίες και η φωνή του έχει γίνει το soundrack σε όλες μας τις «διαδρομές», σε χαρές, λύπες, απογοητεύσεις, προσδοκίες..
Το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί του υπέροχες βραδιές σε όλη την Ελλάδα!
Τον χειμώνα που πέρασε, ο Γιάννης Κότσιρας έκανε μια σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην Αθήνα. Την ίδια περίοδο, μεγάλη επιτυχία γνώρισε και ο πρόσφατος δίσκος του «Ψεύτης Καιρός», που μας έχει ήδη χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους το «Κάθε φορά», το «Ποιο παραμύθι να βρω» και το «Και θέλω εσένα».
Το καλοκαίρι που έρχεται, παίρνοντας στις αποσκευές του τον τελευταίο του δίσκο και έχοντας τώρα στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια..
Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά.. το ακορντεόν της!
Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.
Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνα.
Επιμέλεια Παραγωγής: Menta Art Events - www.menta3.com - τηλ. 2108617577
Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο
Έναρξη: 21.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου