Ακούστε μας Live

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Σάββατο 24 Νοεμβρίου Ευτυχία ΜητρίτσαΣάβαττο 24/11


Η Ευτυχία Μητρίτσα βγαίνει άλλη μια φορά "στους δρόμους" και συνεχίζει τις βόλτες της.

Εκεί έξω, που όλα συμβαίνουν, τα γλέντια μπλέκονται με τις ρομαντικές εξομολογήσεις, οι παρέες με τις μοναχικές φιγούρες, το αστικό τοπίο με τις μνήμες καταγωγής μας.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου υποδέχεται τους φίλους της στον "Αστερίσκο" παρέα με τρεις εκλεκτούς μουσικούς, τον Στέλιο Φραγκούς στο πιάνο, τον Γιώργο Δούσο στα πνευστά και τον Αλέξανδρο Σωτήρχο στο λαούτο και την κιθάρα.

Έχοντας ως τώρα τρία προσωπικά album (Μυστικός Προορισμός, Σωσίβιο, Αιώνια Μέθη) και ένα νέο single "Τα Αφρικάνικα" -που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι- περιπλανιέται στον έξω κόσμο και διαλέγει την πορεία της με πυξίδα το αίσθημα, εστιάζοντας στην αγάπη, τη χαρά, τον πόνο, τον έρωτα, τη γλύκα και την ελπίδα της ζωής. Πάει όπου χτυπάει η καρδιά.

Στο δρόμο της συναντά χρώματα και μουσικές, στίχους που έχουμε την ανάγκη όλοι να τραγουδήσουμε: ταξιτζήδες, τσιγγάνους, γωνιές και ανοιχτές πλατείες, εξωτικούς ήχους από αγορές και παζάρια, από κουτούκια και ρεμπέτικα στέκια. Ένα γραμμόφωνο που αντηχεί σ᾽ ένα παράθυρο, καντάδες και κάπου κάπου πλανόδιους μουσικούς που φέρνουν τη μουσική της υπαίθρου στην πόλη. Ο έξω κόσμος φωτίζει τον μέσα… τόπος και χρόνος χάνονται, συνδέοντας το σήμερα και το χθες μέσα σε μια στιγμή. Στο τώρα…

Μαζί της επί σκηνής:
Στέλιος Φραγκούς (πιάνο)
Γιώργος Δούσος (πνευστά)
Αλέξανδρος Σωτήρχος (λαούτο- κιθάρα)

https://www.facebook.com/EftychiaMitritsaOfficial/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%95%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-Mitritsa-Evtihia-Fan-Page-200361329980436/?ref=br_rs
ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ
(ex-Άλικο)
Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή
Kρατήσεις: 21 5215 9799
www.facebook.com/asteriskos1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου