Ακούστε μας Live





Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ρ3ΥΜΑ – νέο cd «Ρ3ΥΜΑ vol.1 »...

Ρ3ΥΜΑ – νέο cd «Ρ3ΥΜΑ vol.1 »




Οι Ρ3ΥΜΑ είναι μια ροκ μπάντα  από το Βόλο που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017.
Αρχικά, οι Βαγγέλης Ματζαφλέρης και  Βαγγέλης Κατσούρας βρέθηκαν μουσικά και άρχισαν να δουλεύουν ένα υλικό από τραγούδια που είχαν στα “συρτάρια τους” αλλά και καινούργια.
Το Νεοέμβριο, ήρθε στη παρέα ο κιθαρίστας  Δημήρης Δεμίρης, που συνέβαλλε σε μεγάλο βαθμό στη τελική μορφή των τραγουδιών, και το πείραμα άρχισε. Πρόσφατα την ομάδα συμπλήρωσε  ο Ζαφείρης Κουκουσέλης στα πλήκτρα, ο οποίος θα συμμετέχει και με δικά του τραγούδια.
Δείνουν έμφαση στη δύναμη αλλά και στη μελωδία, έχουν το δικό τους ήχο και ύφος,  τραγούδια με ελληνικό στίχο και πραγματικά ήρθαν για να μείνουν.
Ο ΘΥΡΩΡΟΣ και το Μ'ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,είναι δυο από τα τραγούδια του CD τους
με τίτλο “Ρ3ΥΜΑ vol 1”,που ήδη κυκλοφορεί. Ακούγονται σε ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα αλλά και στο youtube, ενώ μέσα σε λίγους μήνες έχουν δεκάδες χιλιάδες views.
Τα υπόλοιπα τραγούδια είναι: ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΤΥΧΙΟ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ και Ο ΦΙΛΟΣ.
“Ο ΘΥΡΩΡΌΣ” συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους του κοινού, στο διαγωνισμό TOP 20 του περιοδικού ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τέσσερις συνεχόμενους μήνες: Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο ,καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε αξιόλογα τραγούδια και καταξιωμένους καλλιτέχνες, δημιουργώντας για το γκρούπ αλλεπάλληλα προσωπικά ρεκόρ.
Επίσης, το ίδιο τραγούδι κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό του μουσικού site STAGONA MUSIC WORLD  για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.
Τα μέλη της μπάντας είναι:Βαγγέλης Ματζαφλέρης/φωνή & μπάσο, Δημήτρης Δεμίρης/κιθάρα Ζαφείρης Κουκουσέλης/πλήκτρα & Βαγγέλης Κατσούρας/τύμπανα.
Σε 3 τραγούδια του CD συμμετέχει στα πλήκτρα ο Κώστας Ματζαφλέρης.



Official links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου