Ακούστε μας Live





Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Το City Drive-In Cinema έρχεται τον Ιούνιο στον Λυκαβηττό




Από τις 4 Ιουνίου ο Λυκαβηττός μετατρέπεται στο ομορφότερο Drive-in της Αθήνας με συναυλίες, προβολές και stand-up comedy παραστάσεις.

Φαίνεται ότι ακόμα ένα Drive-In σινεμά κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα! Μάλιστα, το νέο αυτό Drive-In βρίσκεται στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης, στον Λυκαβηττό.
Το Cinema Alive παρουσιάζει το “City Drive-in” και από τις 4 Ιουνίου και για ολόκληρο το μήνα ο λόφος του Λυκαβηττού θα μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in της Αθήνας, ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ξεκινάμε με Full Moon Fiesta στις 5 Ιουνίου σε συνεργασία με τα Hideout Events, από το ηλιοβασίλεμα στην πανσέληνο με θέα όλη την Αθήνα και συνεχίζουμε δυνατά με κινηματογραφικές προβολές, stand up comedy shows, συναυλίες, μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου, απολαμβάνοντας παγωμένα cocktails, ζεστό ποπκόρν, νάτσος και πεντανόστιμα burger και γλυκά από το food court μας».
Οι κινηματογραφικές προβολές αρχίζουν το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Ιουνίου με διπλή προβολή τις ταινίες σταθμούς: 20:30 Grease και 23:00 Τα Παράσιτα.
Η ομάδα του Cinema Alive ετοιμάζει ανάλογους πολυχώρους Drive-In σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο, τους πρώτους πολυχώρους Drive-in στην Ελλάδα.
Ο πολυχώρος του “City Drive-in” στο Λυκαβηττό θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα. Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί στα social media και στην επίσημη ιστοσελίδα τους.
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο viva.gr
Το “City Drive-in” έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19.
Για την νέα τάση των Drive-In έχουμε ξαναμιλήσει, ενώ εδώ θα βρείτε όλα τα Drive In της πόλης. Μέχρι τώρα έχουν αναδυθεί πέντε ντράιβ-ιν, αν και όλα δείχνουν πως θα δούμε πολλά περισσότερα στο μέλλον!

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου