Ακούστε μας Live





Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

9o Jazz στο Πάρκο - Η καρδιά της Jazz χτυπά και φέτος στο Ίλιον

 


Η καρδιά της Ελληνικής jazz χτυπά για 9η συνεχή χρονιά στο Ίλιον και, παρά τις διαφορετικές συνθήκες λόγω πανδημίας, θα χτυπήσει δυνατά! Ο μαγευτικός κήπος του Πύργου Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη) φιλοξενεί και φέτος, σε μια μοναδική live streaming συναυλία,  κορυφαίους της jazz μουσικής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη.

Το «Jazz στο Πάρκο», που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα τον Σεπτέμβριο του 2010, εξελίχθηκε σύντομα σε μουσικό θεσμό και ένα από τα μεγαλύτερα jazz φεστιβάλ της χώρας. Φέτος, που οι συνθήκες επιτάσσουν απόσταση και ασφάλεια, επενδύει στη νέα τεχνολογία, αποδεικνύοντας πως η αίσθηση μιας συναυλίας μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, ακόμα και στην οθόνη ενός υπολογιστή. 

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 21:00 οι Σωκράτης Σινόπουλος, Κυριάκος Ταπάκης, Βαγγέλης Καρίπης, Σοφία Λαμπροπούλου, Βασίλης Κετεντζόγλου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Διονύσιος Πολυγένης και Κίμων Καρούτζος, θα προσφέρουν στο κοινό εξαιρετικoύς ήχους της jazz μουσικής.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

“Οι πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να ενεργήσουμε, κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιθυμία μας να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται, με τη μέγιστη δυνατή προστασία. Χρησιμοποιούμε τα σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας, κρατάμε τις αποστάσεις ασφαλείας κι αφήνουμε χώρο στα τραγούδια να συμπληρώσουν το κενό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμβάλλουν διαχρονικά στην επιτυχημένη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη που και φέτος, όπως κάθε χρόνο, παραχωρεί δωρεάν και ευγενικά τον χώρο για τη φιλοξενία του 9ου Jazz στο Πάρκο”.

*Δείτε το σχετικό spot στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://youtu.be/GBe_0tHhMT8 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου