Ακούστε μας Live





Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ακούσαμε το νέο single του Στέφανου Λιάμου με τίτλο «Επιδέξιοι κ#λοι»

 

 

Στέφανος Λίαμος, single “Επιδέξιοι κ#λοι”..(9 Σεπτεμβρίου 2021, self-release)

Ο Στέφανος Λιάμος είναι ένας πολύπειρος μουσικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και στην οποία για πολλά χρόνια δραστηριοποιούταν καλλιτεχνικά αλλά και σαν δάσκαλος μουσικής.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή τον έστειλε  να συνεχίσει την προσωπική του αλλά και καλλιτεχνική του πορεία στην Αυστρία.
Από την όμορφη λοιπόν κεντροευρωπαϊκή χώρα, ο Στέφανος μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι από έναν κύκλο τραγουδιών που ετοιμάζει αυτή την εποχή με κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο στο στίχο, με τον – αν μη τι άλλο – αξιοπρόσεχτο τίτλο “Επιδέξιοι Κώλοι”.

Ο Στέφανος επιλέγοντας την πιο λιτή μορφή τραγουδοποιίας, η οποία βασίζεται απλώς στην κιθάρα και την ζεστή φωνή του, μας παρουσιάζει μια υπέροχη ακουστική μπαλάντα με στίχο επίκαιρο και άκρως καυστικό, παρμένο από όσα περίεργα και σκληρά βιώνουμε σαν λαός αλλά και σαν ανθρωπότητα ευρύτερα εν μέσω πανδημίας και όχι μόνο.

Ακούγοντας λοιπόν το συγκεκριμένο τραγούδι το οποίο σε συνεπαίρνει με ευκολία, φτάνεις αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο Στέφανος Λιάμος και αφουγκράζεται την εποχή μας με πολύ εύστοχο τρόπο, αλλά δείχνει κιόλας ένα εξαιρετικό ταλέντο στην δημιουργία τραγουδιών και στην ερμηνεία, που όσο απλό και αν ακούγεται σαν αποτέλεσμα λόγω της λιτής – όπως προαναφέραμε - “κατασκευής” του , τόσο σπάνιο είναι να το συναντήσεις με τέτοιο τρόπο που πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει συγκίνηση.

Αναμένουμε με γλυκιά προσμονή και τα επόμενες συνθέσεις του Στέφανου Λιάμου. Άλλωστε το πρώτο δείγμα από τον κύκλο τραγουδιών του, απέδειξε πως μόνο ανάλογη πολύ καλή συνέχεια μπορούμε να περιμένουμε...

https://www.youtube.com/channel/UCaX5ZWH-F-PHqXT2DBNKt1w 

https://www.instagram.com/stefanos_liamos/ 

https://open.spotify.com/album/1s3c3Po0avbQ80EiX4jmfv 

https://music.apple.com/us/search?term=stefanos+liamos

Επιδέξιοι κ#λοι (Ass with Skills) - Stefanos Liamos

https://www.youtube.com/watch?v=i-OXajNzXmk

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου