Ακούστε μας Live





Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ακούσαμε το άλμπουμ των Αυστριακών ALVAREZ με τίτλο "Digitaria"


ALVAREZ album “DIGITARIA”….(8 Ιανουαρίου 2021, PLAQUE DEMON RECORDS)

Δυνατά και καθαρόαιμα metal ακούσματα περιέχει το δεύτερο άλμπουμ των Alvarez. Η μπάντα από την Αυστρία παρότι έχει διανύσει λίγο δρόμο, έχοντας δημιουργηθεί μόλις το 2019, πλησιάζει και στο τρίτο της άλμπουμ σύντομα, δείχνοντας αφοσίωση στο όραμά της και σοβαρότητα στην πορεία της. Εδώ λοιπόν, έχουμε το άλμπουμ τους "Digitaria" που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 από την αμερικανική Plague Demon Records.

Ο χρόνος στην περίπτωση τους λειτούργησε εποικοδομητικά, μιας και η μπάντα ωρίμασε πολύ γρήγορα και έδωσε δείγματα εκτελεστικής αλλά και συνθετικής δεινότητας.

Κρατώντας όλα αυτά τα χρόνια ένα σφιχτοδεμένο τρίο σαν σύνθεση, μας προσφέρουν ένα heavy-death δίσκο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Πραγματικά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για ένα άλμπουμ που θα μπορούσαν να βγάλουν μεγάλες μπάντες στις καλές τους στιγμές!

Δυνατός και συμπαγής ήχος, που δεν ξεφεύγει ώστε να κουράσει με τεχνικές υπερβολές και πολύπλοκα τραγούδια αλλά στοχευμένα στηρίζεται στο συναίσθημα και στο δυναμισμό. Η μπάντα στέκεται κάπου ανάμεσα στον αργόσυρτο heavy ήχο και σε πιο κλασικούς death ήχους με την όμορφη, στεντόρεια και δυναμική φωνή του μπασίστα-τραγουδιστή Alvarez να κατευθύνει με μαεστρία αυτή την καλοκουρδισμένη μηχανή.

Επίσης τα κομμάτια, δεν πέφτουν στην παγίδα που συχνά πέφτουν μπάντες που κυκλοφορούν συχνά δουλειές. Καταλήγουν συχνά να ακούγονται σαν κόπιες των εαυτών τους. Εδώ πέρα, οι Alvarez φαίνονται πιστοί και αυθεντικοί στο όραμα τους αυτά τα τρία χρόνια που υπάρχουν σαν μπάντα και τα τραγούδια τους συνθέτουν ένα όμορφο σύνολο που αποτελεί το άλμπουμ "Digitaria"

Έχοντας στα χέρια μας το δεύτερο άλμπουμ των Alvarez, αναμένουμε πια με ανυπομονησία την ανακοίνωση για την τρίτη τους κυκλοφορία, αφού διψάμε για ποιοτικό metal.

 

https://www.alvarezmetal.com/

https://www.facebook.com/alvarezmetalband

https://www.instagram.com/alvarezbandinfo/

https://alvarezband.bandcamp.com/music

https://www.youtube.com/channel/UC8Bga1pgkTfwauCMBhT_Tug

 

ALVAREZ - SECRET STAR OF ISIS

https://www.youtube.com/watch?v=kmNYLRQ5tJU

ALVAREZ - Black Light In The Dark

https://www.youtube.com/watch?v=mY2B7Be-uG4

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου