Ακούστε μας Live





Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

PARA LIA – single “My Muse” από το άλμπουμ “Gone With The Flow”.

 



 

Para Lia - My Muse (radio edit) 

(Δείτε το βίντεο εδώ) 

 

Artist: Para Lia 

Track: My Muse (radio edit) 

Music video by René Methner Copyright 2020  

Taken from the new album 'Gone With The Flow'': 

 

 

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του "Gone With The Flow" σε ψηφιακή έκδοση μαζί με μια συναρπαστική διαδικτυακή έκθεση μικτής τέχνης (σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Louis Renzoni με έδρα τη Νέα Υόρκη) στις 2 Οκτωβρίου 2020. Το 2021 το άλμπουμ κυκλοφόρησε επίσης σε 180 γρ. βινύλιο με το έργο του Louis Renzoni. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια, όλα σε σύνθεση και ερμηνεία του René Methner και της συζύγου του, και μέλους του σχήματος, Cindy. Μέχρι σήμερα έχουν βγει δύο singles από το άλμπουμ, τα «Riders On The Dike» και «My Muse» που έχουν τύχει και τα δύο ευρείας αποδοχής και επί του παρόντος λαμβάνουν λαμπρές κριτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε όλον τον κόσμο. 

Ο ήχος των Para Lia συνδυάζει τη μελωδία και την ατμόσφαιρα με την καρδιά που χτυπά στην κιθάρα του René. Αντλώντας έμπνευση από διάφορα είδη μουσικής, όπως και από παλιότερες γενιές μουσικής, ο ήχος τους διατηρεί πάντα τον εναλλακτικό indie rock χαρακτήρα του και τον συνδυάζει με τα καλύτερα ρετρό στοιχεία και με μια γενναία δόση φρεσκάδας και πρωτοτυπίας. 

Συγκρινόμενοι με ένα πλήθος καλλιτεχνών και σχημάτων όπως οι: J Mascis, The Cure, Phillip Boa and the Voodoo ClubArcadeFireThe MissionThe Last Shadow PuppetsSebadoh και The Editors, ποιοι είναι οι Para Lia;.... Πολύ απλά το συγκρότημα είναι ο René Methner (τραγουδοποιός, φωνητικά, κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα, προγραμματισμός τυμπάνων) και η Cindy Methner (φωνητικά). 

“Para Lia has unleashed a captivating and propulsive track titled “My Muse” as a preview of their upcoming second album, Gone With The Flow. The single is a restless and fiery post-punk/indie rock number that burns with fervent guitar lines and drives forward like a headstrong Dinosaur Jr. or Sonic Youth track.“………..The Big Takeover (U.S.A.) 

Official links  

                         EPK password GWTF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου