Ακούστε μας Live





Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Τα μάτια των ανθρώπων λένε όσα δεν μπορούν να πουν τα χείλη! O Jester από τους ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ μιλάει στο Nlp Radio



 Ο πρώτος σας δίσκος μόλις κυκλοφόρησε. Πείτε μας δυο λόγια για τους συντελεστές και ποια τα συναισθήματά σας.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε οι Κασσάνδρα και μόλις κυκλοφορήσαμε τον πρώτο μας ομώνυμο δίσκο.  Στη φωνή είναι ο Jester όπου είναι και ο ιθύνον νους του όλου project, ο K.C.Joe που ενορχήστρωσε τα κομμάτια και ο Κώστας Μάτης στα τύμπανα. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος. Η μίξη των τραγουδιών έγινε από τον Angelo Kane και ο Αποστόλης Σιώπης έκανε το master.Εννοείται είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να αγκαλιάσει και ο κόσμος τα κομμάτια μας.

 

Ποιο κομμάτι του δίσκου έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας και γιατί;

Όλα τα κομμάτια έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς αφού το καθένα έχει τη δικιά του ιστορία να πει. Είναι σαν τα παιδιά. Τα αγαπάς όλα το ίδιο, αλλά και συγχρόνως με διαφορετικό τρόπο το καθένα. Αν θα έπρεπε να διαλέξω, θα επέλεγα «Το Ταξίδι» γιατί είναι αρκετά προσωπικό και αφηγηματικό. Επίσης σ’ αυτό συμμετέχει η Emily K. που με την υπέροχη φωνή της με ανατριχιάζει κάθε φορά που την ακούω.  

 

Ο δίσκος που μόλις κυκλοφορήσατε περιέχει το κομμάτι «Ένα αστέρι που δεν έλαμψε ποτέ» που κατά τη γνώμη μου είναι η πιο pop-rock στιγμή του. Γιατί δεν το κυκλοφορήσατε σαν single;

Όταν τελειώσαμε τα κομμάτια και ψάχναμε να βρούμε ποια θα κυκλοφορήσουμε σαν single,είχαμε συμφωνήσει ότι το ένα θα ήταν το «Πάρε Καρδιά» αλλά για το δεύτερο δεν ήμασταν σίγουροι . Το «Ένα αστέρι που δεν έλαμψε ποτέ» ήταν το μεγαλύτερο φαβορί γιατί είναι ένα τρίλεπτο δυνατό κομμάτι με πιασάρικο ρεφρέν, αλλά  τελικά κέρδισε ο «Μαύρος Άγγελος» γιατί θέλαμε να περάσουμε στον κόσμο όλο το ύφος του άλμπουμ, αφού εκτός από τα δυνατά τραγούδια έχει και κάποια ποιο σκοτεινά και συναισθηματικά.    

 

Τι σας ενοχλεί στη μουσική σήμερα;

Στη μουσική δε με ενοχλεί τίποτα ανεξαρτήτου είδους. Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τη μουσική σαν εμπόριο και δεν ενδιαφέρονται για την τέχνη την ίδια και τον κόπο των μουσικών που βάζουν όλο το μεράκι τους για να μας τραγουδήσουν τον καημό τους. Όταν βάζεις το χρήμα σαν μέτρο αναφοράς, μοιραία η ποιότητα περνάει σε δεύτερη μοίρα.

 

Σίγουρα τα μάτια των ανθρώπων λένε όσα δεν μπορούν να πουν τα χείλη. Πόσο εύκολο είναι να διώξεις από τα μάτια τους όλες αυτές τις εικόνες που έχουν αντικρύσει με τον πόλεμο στην Ουκρανία;

Ο πόλεμος είναι το χειρότερο δημιούργημα του ανθρώπου. Δυστυχώς μέσα στην ιστορία της ανθρωπότητας δε σταμάτησε ποτέ. Σήμερα χτύπησε την πόρτα ξανά στη γειτονιά μας και χωρίς να θέλω να ακουστώ σαν την Κασσάνδρα, αύριο μπορεί και πιο κοντά. Για όσους επιβιώνουν από αυτόν, δυστυχώς ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις φρικιαστικές εικόνες που θα τους στοιχειώνουν μια ζωή. Τελικά “μόνο οι νεκροί έχουν δει το τέλος του πολέμου”.    

 

Αυτή την περίοδο υπάρχουν νέα τραγούδια που σας τριγυρίζουν;

Αυτή την περίοδο έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε ήδη σε νέο υλικό με μεγαλύτερο μεράκι, ανοίγοντας πιο πολύ τους ορίζοντές μας, συνεχίζοντας στην ουσία από εκεί που σταματήσαμε σ’ αυτόν τον πρώτο μας δίσκο. Είναι πολύ νωρίς όμως ακόμα να μιλήσουμε γι’ αυτό.    

 

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε τη συνέντευξη, θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες μας;

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και αυτό που θα ‘θελα να πω είναι: Ας απολαύσουμε το καλοκαίρι όπως του αξίζει, με χορό, έρωτα και προπάντων μουσική. Το χρωστάμε στον εαυτό μας.    

 

https://www.facebook.com/kassandramusicprojectofficial

https://www.youtube.com/channel/UCzv1-fCRMXNwvsp6We4tELQ

https://distrokid.com/hyperfollow/kassandra4/kassandra

 

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ - ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | OFFICIAL LYRIC VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=vxcrPu3_0AQ

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ - ΠΑΡΕ ΚΑΡΔΙΑ | OFFICIAL LYRIC VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=jMfTLV8ZPM0

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου