Ακούστε μας Live





Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Deathroll – “Don't understand the principle of the thing” από το επερχόμενο άλμπουμ “Immorality”


“Don't understand the principle of the thing” 

(Δείτε το Official Music Video εδώ) 

https://youtu.be/gYn5nw5oQ9c 

 

Οι DEATHROLL είναι ένα ιαπωνικό black metal συγκρότημα που γεννήθηκε στο Iwaki της Fukushima της Ιαπωνίας. Οι DEATHROLL ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2012 ως σόλο black metal project του τραγουδιστή, τραγουδοποιού και μουσικού Kazu. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ 荒涼 (προφέρεται «κούριο») την ίδια χρονιά. Το 2014, οι DEATHROLL κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους Brainwashing.  

Το 2015 οι DEATHROLL κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ 破壊 (προφέρεται "χακάι") από τη METAL JAPAN RECORDS. Αργότερα κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους Z.K.K. την 1η Απριλίου 2017 και την προώθηση του άλμπουμ ανέλαβε η Glob Metal με έδρα τη Ρωσία την 1η Αυγούστου 2019. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των DEATHROLL με τίτλο A SICK LIFE κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 από την γερμανική STF Records, και είχε παγκόσμια διανομή.  

Οι DEATHROLL κυκλοφόρησαν παγκοσμίως το digital single "Causing a Nightmare" στις 8 Οκτωβρίου 2021 και πάλι από τη γερμανική STF Records. Μετά από αυτό, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο digital single "Why is your name on the Deathroll?" από την STF Records στις 18 Μαρτίου 2022. Μόλις ακούσετε το τραγούδι αυτό, θα νιώσετε σαν να σας αρπάζει ένα μαύρο αρπακτικό! Οι DEATHROLL παίζουν μουσική που μεταφέρει το σκοτάδι που υπάρχει στο μαύρο χρώμα, μουσική που σου ραγίζει την καρδιά! 

Στις 6 Αυγούστου 2022 κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Immorality" από την STF Records. 

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι Don't understand the principle of the thing

 

Official links 

https://www.facebook.com/Desurolu 

https://www.facebook.com/Kazu.Deathroll 

https://twitter.com/burzum225 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου