Ακούστε μας Live





Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

HELESTIOS – single “Fight” από το επερχόμενο άλμπουμ “Road To Ecstasy”



 


Fight 

(Δείτε το official video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=bxyi0xyo_9M 

 

Οι HELESTIOS είναι διεθνές metal συγκρότημα με μέλη από τη Λετονία, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία. 

Η έδρα του σχήματος βρίσκεται στο Hampshire του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Οι HELESTIOS δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2020 από τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Henrijs Leja και τον κιθαρίστα Στυλιανό Αγγελή. Το συγκρότημα ηχογράφησε και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "YOUR PAIN TASTES GOOD" στα τέλη του 2020 με ντράμερ τον Ian Den Boer και μπασίστα / παραγωγό του άλμπουμ τον Agnis Aldins. Το άλμπουμ σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έλαβε εξαιρετικές κριτικές στην Αυστραλία, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στη Νότια Αμερική. 

Με τον Ian να βρίσκεται στην Ολλανδία και τον Agnis στη Λετονία, οι συναυλίες ήταν λίγο δύσκολες για το σχήμα, έτσι μετά από κάποιες αλλαγές στις τάξεις τους, και την ηχογράφηση των demos για το δεύτερο άλμπουμ (με τους Piotr Daniel και Sam Calloway) το line up αλλάζει ξανά... 

Οι HELESTIOS προσθέτουν στην σύνθεσή τους τον ντράμερ Rob Leech και τον μπασίστα Przemek Tazmano Kepinski, ενώ το συγκρότημα πλέον παρομοιάζεται με γίγαντες του Metal όπως οι Amon Amarth, Nevermore και Opeth μεταξύ άλλων. 

Με μια κυκλοφορία και αρκετές συναυλίες και φεστιβάλ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο στην φαρέτρα τους, το συγκρότημα επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του "ROAD TO ECSTASY" τον Μάιο του τρέχοντος έτους. 

Στο άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνεται και το single Fight” .

Official links 

https://linktr.ee/helestios 

https://www.facebook.com/helestios/ 

https://www.youtube.com/@helestiosofficial4298 

https://www.instagram.com/helestios_official/ 

https://twitter.com/helestios 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου