Ακούστε μας Live

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

BEFORE SUNDAY - Ακούσαμε το νέο τους άλμπουμ "Anticipation"


BEFORE SUNDAY - “Anticipation” (Rockshots Records, Απρίλιος 2020)


«Πάν μέτρον άριστον». Το πασίγνωστο αρχαίο ελληνικό ρητό βρίσκει άριστη εφαρμογή στην περίπτωση των Before Sunday που δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα στις κυκλοφορίες τους με το φρεσκότατο άλμπουμ «Anticipation».


Η μπάντα λοιπόν δείχνει μετρημένη σε όλα της. Παρότι δείχνουν να έχουν άριστες τεχνικές ικανότητες, τις χρησιμοποιούν υπηρετώντας τα κομμάτια τους. Επίσης, ενώ προσπαθούν να ακολουθήσουν ένα προσωπικό στυλ, δεν χρησιμοποιούν υπερβολικά μπασίματα σε ξένα χωράφια. Έτσι το λιτό τους ποπ-ροκ δανείζεται προσεκτικά στοιχεία από χώρους όπως η soul, η disco, το ethnic και γιατί όχι το metal, χωρίς όμως να υπερβάλλουν και δείχνοντας στωικότητα στα θέλω τους.

Αξίζει να τους γνωρίσετε άμεσα, ακούγοντας και βλέποντας στο YouTube τα πολύ όμορφα βίντεο κλιπ που έχουν ετοιμάσει για τα «Living In London», «Νο Destination», «Obsessions» και «Devil» (κατά σειρά εμφάνισης στο άλμπουμ), όπου κρατώντας το σφριγηλό προσωπικό τους ύφους, δείχνουν πτυχές του συνθετικού τους ταλέντου αλλά και της ποικιλομορφίας που διαθέτουν!
Η μπάντα δείχνει ικανή για πολλά χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο και οι σεμιναριακές τους συνθέσεις δείχνουν να έχουν τον catchy χαρακτήρα που απαιτεί ένα είδος σαν το ποπ-ροκ.
Πολυσυλλεκτικό  υλικό λοιπόν, αλλά με έξυπνη και στοχευμένη χρήση του ρυθμού, ώστε να αποτυπώνεται στο μέσο ακροατή. Χωρίς ποιοτικές μελωδίες δεν πας πουθενά βέβαια και οι Before Sunday το έχουν και αυτό.

Η μπάντα έχει συμμετάσχει ήδη με σημαντική επιτυχία σε αρκετούς ανεξάρτητους διαγωνισμούς στην Αγγλία όπου κατοικούν μόνιμα και με την ποιοτική πρώτη ολοκληρωμένη τους κυκλοφορία μπαίνουν γερά στο παιχνίδι για κάτι ακόμα καλύτερο!

Official links

LIVING IN LONDON - VIDEO
DEVIL - VIDEO
OBSESSIONS - VIDEO
NO DESTINATION - VIDEOΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου