Ακούστε μας Live





Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

GRANDE FOX - Ακούσαμε το EP τους "Kulning"


GRANDE FOX – EP “KULNING” (self-released, 27 Ιουνίου 2018)




Μελωδικό Heavy rock παίζουν οι GRANDE FOX και πραγματικά εντυπωσιάζουν με το πιο πρόσφατο πόνημά τους, το EP Kulning

Η μπάντα που σύντομα θα κυκλοφορήσει το επόμενο full length της, παραδίδει σεμινάριο πρωτοτυπίας στο EP αυτό, μιας και χρησιμοποιούν το εντυπωσιακό όπλο που λέγεται Angelina Papadopoulou για να δώσουν και μια ψυχεδελική και occult νότα στην ήδη ιδιαίτερη και ψαγμένη μουσική τους.

Τo EP σκάει με το ληθαργικό “Hermitage” όπου η εν λόγω guest τραγουδίστρια μέσα σε ένα βαθύ και πλούσιο μελωδικό background σε αυθυποβάλλει με την πειστικότητα της, μέχρι να μπει και ο τραγουδιστής της μπάντας και να μας περάσει στο καθιερωμένο στυλ των Grande Fox! Η κάθε λεπτομέρεια στην ενορχήστρωση και τον ήχο είναι δουλεμένη προσεκτικά.
Ακολουθεί το “Sealed Curse” που σίγουρα είναι το καλύτερο κομμάτι του EP! Ψυχεδέλεια και ατμόσφαιρα με το intro, και ακολουθεί ένα υποβλητικό μπάσο και με βαθιά φωνητικά από τον τραγουδιστή. Άρτια μπάντα πραγματικά! Το ρεφρέν σκάει και κολλάει στον εγκέφαλό σου!
Το EP κλείνει με το ομώνυμο τραγούδι! Αριστουργηματικό και υποδειγματικό μπάσιμο από τις φωνές που δένουν πάλι απόλυτα αρμονικά μεταξύ τους. Το κομμάτι αυτό είναι σαν κεντρική ιδέα που έχει προσαρμοστεί πάνω στα δύο προηγούμενα κομμάτια και δίνει σαν μια απάντηση στο όλο concept.
Συμπερασματικά, είναι μια άρτια δουλειά που αξίζει να την ακούσετε, μιας και κρατάει πολύ υψηλό επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκειά της. Μην το αγνοήσετε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου