Ακούστε μας Live





Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

CRUSH, SORROWS PATH, IN VEIN, PROJECT RENEGADE, CHAOS REALM live @ METHODIA (Σάββατο 5 Mαΐου 2018).







Άλλο ένα δυνατό metal φεστιβάλ διοργανώνει η ANGELS PR στη ΜETHODIA (Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου Όρους 15)!
Το Σάββατο 5 Μάη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γκάζι, μιας και επιστρέφει στη σκηνή και στη θέση που δικαιωματικά της ανήκει, δηλαδή σα headliners, η πλέον ιστορική μπάντα της ελληνικής metal σκηνής!
Headliners θα είναι λοιπόν οι ιστορικοί CRUSH, που αποτελούν για πολλούς βαθιά μυημένους στα άδυτα του metal, την καλύτερη μπάντα που γέννησε αυτή η χώρα, τουλάχιστον όσον αφορά το καθαρόαιμο παρακλάδι του metal. Η μπάντα είναι στα φόρτε της, ηχογραφώντας και το δεύτερο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλους του έτους, ενώ την αμέσως ερχόμενη βδομάδα από το Αθηναϊκό φεστιβάλ θα είναι headliners και στο ανερχόμενοHorns Up Festival των Τρικάλων!
Σε θέση co-headliner (αν και όλες οι μπάντες θα παίξουν ίδιο χρόνο) θα σταθούν οι doomsters SORROWS PATH, μια μπάντα συνυφασμένη με το είδος που πρέσβευαν από την αρχή, εξαιτίας κάποιων τραγικών συμβάντων για τους δύο ιδρυτές της.
Το cult παρελθόν τους και η έντονη προσωπική τους ταυτότητα, αλλά και η πιστή αφοσίωση τους στον καθαρόαιμο metal ήχο, τους οδήγησαν σε επανακυκλοφορία των demo τους από την ελληνική Eat Metal Records. Πολύ σύντομα και μέσα στην τελευταία δεκαετία, κυκλοφόρησαν 3 ολοκληρωμένα άλμπουμ από 2 γερμανικές εταιρείες που τους κατέστησαν μια από τις πιο γνωστές ελληνικές metal μπάντες και τους έκαναν ήδη σχετικά γνωστούς και έξω από τα σύνορα της χώρας.
Πριν από αυτούς, θα εμφανιστούν 2 μπάντες που τιμούν το δυναμικό της ANGELS PR!
Οι IN VEIN…μία μπάντα, μία κατηγορία! Στέκονται αγέρωχοι, μακριά από μόδες και δήθεν πρότυπα , έχοντας ξεκινήσει από τον ευρύτερο gothic χώρο και καταλήγοντας να είναι  ένα απόλυτα ιδιαίτερο κράμα gothic rock-metalμε industrial στοιχεία!  Με ένα EP που έχει αποσπάσει ήδη πολύ καλές κριτικές στα περιοδικά του εξωτερικού, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν επιτέλους το πολυαναμενόμενο πρώτο τους άλμπουμ που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση  και θα τους κατατάξει στην ιδιαίτερη θέση που τους αξίζει σε πολύ περισσότερο κόσμο!
Και...οι PROJECT RENEGADE, μια μπάντα έτοιμη για μεγάλα πράγματα και με πολύ δυνατές κριτικές στο εξωτερικό! Με ένα μόλις EP στο ενεργητικό τους και με απόλυτη επαγγελματική προσήλωση στο όραμά τους έκλεισαν εμφανίσεις στο εξωτερικό (Ρουμανία, Ολλανδία) και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει, καθώς ηχογραφούν και αυτοί την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά!
To φεστιβάλ  θα ανοίξουν, οι ελπιδοφόροι νεαροί thrashers CHAOS REALM, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει επίσημα ένα single και έχουν έντονη παρουσία σε live στην Αθήνα, ενώ ήδη έπαιξαν και στο εξωτερικό! Μία μπάντα φτιαγμένη για τη σκηνή!
Είσοδος: 6 ευρώ


Doors open: 19:30


Ώρες εμφάνισης:
Chaos Realm 20:30-21:05
Project Renegade: 21:15-21:50

In Vein: 22:00 - 22: 35
Sorrows Path: 22:45 – 23:20
Crush 23:30-00:05
CRUSH


Οι CRUSH δημιουργήθηκαν λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 1983 στο Αιγάλεω! Στην πορεία τους επηρεάστηκαν από τις μεγάλες μπάντες των ‘80ς, όπως και αυτές των πρώτων χρόνων των ‘90ς, ενώ κράτησαν σχεδόν όλα αυτά τα χρόνια σταθερό line Up με εξαίρεση τη θέση του μπασίστα!
Το 1992 κυκλοφόρησαν το πρώτο και μοναδικό τους άλμπουμ σε μορφή βινυλίου, με τίτλο «Kingdom Of The Kings» που ήταν υπεραρκετό ώστε να θεωρούνται από πολλούς φίλους του ήχου στην Ελλάδα σαν κορυφαία metal μπάντα στη χώρα αλλά και να αποκτήσουν φίλους σε όλο τον κόσμο και ένα πραγματικά cult status!
Όλο αυτό το διάστημα έπαιξαν live με μεγάλες μπάντες στη χώρα μας, όπως τους OmenCloven HoofHolocaust,Titan Force και πολλούς άλλους, ενώ το 2009 με τη βοήθεια της ελληνικής εταιρείας Sirens Records, επανακυκλοφόρησαν το θρυλικό τους άλμπουμ σε μορφή cd και με bonus track, σχετικά με το πρωτότυπο!
Έχουν ήδη ξεκινήσει και  τις ηχογραφήσεις για το επόμενο φουλ άλμπουμ τους με τίτλο «Edition Of Darkness», οπότε οι φίλοι της μπάντας παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει  στο τέλος της χρονιάς!


===============
SORROWS PATH


Μία από τις πιο γνωστές Ελληνικές doom μπάντες, οι SORROWS PATH, δημιουργήθηκαν το 1993 και έχουν ήδη τέσσερις επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους από τις οποίες η μία είναι η συλλογή των demo τους από τα ‘90ς που κυκλοφόρησε το 2006 από την ελληνική εταιρεία Eat Metal Records.


Πολύ νερό μπήκε στο αυλάκι από τότε και αφού κυκλόφoρησαν δύο ολοκληρωμένα άλμπουμ από ισάριθμες γερμανικές εταιρείες, επανήλθαν με το νέο τους άλμπουμ «Touching Infinity» στις 22 Σεπτέμβρη από την Γερμανική Iron Shield Records!


Έχοντας σα σύμμαχο τον έντονα προσωπικό τους ήχο και πάντα πιστοί εδώ και 20 και βάλε χρόνια στο metal μουσικό ταξίδι τους, δε φοβούνται και στο νέο άλμπουμ να αναμείξουν το heavy-doom ήχο τους με επικές και power-prog αναφορές.

===============


IN VEIN

Οι In Vein είναι ενα gothic rock-metal συγκρότημα από την Αθήνα.
 Μερικές από τις κύριες επιρροές τους είναι μπάντες όπως οι: The 69 Eyes,The Sisters of Mercy, HIM, Type O Negative,Sentenced και επίσης οι Dope Stars,ο Marilyn Manson και οι Deathstars.
 Δημιουργήθηκαν το Χειμώνα του 2005 από τον Bloody Valentine και τον τότε κιθαρίστα Angel Paul. Αμέσως μετά 4 επιπλέον μέλη προστέθηκαν για να σχηματιστεί το πρώτο line-up.
 Η πρώτη τους συναυλία ήταν στις 29-9-2005 στο Θέατρο Παπάγου όπου άνοιξαν τo live των Φιλανδών Charon και των To/Die/For.
Μετά από αυτό, η μπάντα άλλαξε 3 από τα μέλη της και στη συνέχεια έδωσε συναυλίες σε μερικά από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπως τα: An Club,Underworld,On Stage club,Stigma και στο DADA, όπου άνοιξαν τη συναυλία των Elusive(2007) και των βέλγων Star Industry(2008)-δυο απο τις πιό παλιές και ιστορικές Gothic/Rock μπάντες.
 To 2009 άνοιξαν την συναυλία των φινλανδών Before the Dawn η οποία έγινε επίσης στο DADA.Στη συνέχεια ακολούθησαν live στον Βόλο και την Πάτρα .
Αφού κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP ‘Veiled In Pain” που απέσπασε πολύ καλές κριτικές παγκοσμίως, τον Οκτώβριο του 2016 συμμετείχαν σαν  opening act στο Live των Death in June στην Αθήνα και το επόμενο χρόνο έπαιξαν ξανά μαζί με τους Star Industry!
 Ο ήχος της μπάντας με το πέρασμα του χρόνου έχει αλλάξει αρκετά απο τον αρχικό, αλλά πάντα στα πλαίσια του Gothic rock-metal με Industrial στοιχεία! Μέσα στη χρονιά αναμένεται και το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ!


===============

PROJECT RENEGADE
Οι Project Renegade είναι ένα τετραμελές metal συγκρότημα από την Αθήνα.
Ξεκίνησε ως εγχείρημα των Ody (drums) και Μαριάννα (φωνή) και στο line-up
προστέθηκαν αργότερα οι Τάσος (κιθάρα) και Μάκης (μπάσο).
Ο ήχος των Project Renegade είναι ένα μίγμα alternative, nu, industrial και gothic metal με μοντέρνο ήχο, groove, ambience και ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνδυάζοντας heavy

riffs με γυναικεία φωνητικά και groovy drumbeats η μπάντα έχει δημιουργήσει
τον δικό της μοναδικό ήχο και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό
και ξένο τύπο.
Oι Project Renegade κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους“Cerebra” στις 26 Μαρτίου 2017 για το οποίο έκαναν και το πρώτο τους videoclip για το κομμάτι “Pressure”. Aυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω στον πρώτο τους full-length δίσκο και στο να διαδώσουν την μουσική τους μέσω των live, έχοντας ήδη κλείσει κάποιες σημαντικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό!
===============


CHAOS REALM


Ιδρύθηκαν το 2015 , με μέλη τους Δημήτρη Λάμπρου(μπάσο-φωνή), Βασίλη Λάμπρου(ντραμς) και Θανάση Κομπορόζο(κιθάρα) . Το 2015 πρωτοεμφανίστηκαν σε προφεστιβαλικές και αφού επιλεγήκαν, εμφανίστηκαν στην κεντρική 
σκηνή νέων στο φεστιβάλ της ΚΝΕ (καμία σχέση με τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο) . Τον Σεπτέβριο του ίδιου έτους έπαιξαν και στο Youth Festival του δήμου Αργυρούπολης, καθώς και σε άλλα 2 δυο φεστιβάλ νέων .
Το 2016 κυκλοφόρησαν στο youtube δυο τραγούδια το Skull Hunter και No Return (σε home made παραγωγές). Αυτη τη στιγμή, συνθέτουν επίσης και άλλα δικά τους
Τραγούδια, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει επίσημα ένα single , ενώ ταυτόχρονα παίζουν ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα. Επίσης, πρόσφατα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο 

εξωτερικό στο Serbia Metal Meeting!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου