Ακούστε μας Live

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Φίλος με τον Κωνσταντίνο - Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ στα κινηματοθέατρα Αιγάλεω - Κωσταντάρας – Βλαχοπούλου- Φωτορεπορτάζ

Πλήθος κόσμου προσήλθε στα κινηματοθέατρα Αιγάλεω -  Κωσταντάρας – Βλαχοπούλου για την (συμ)παράσταση αγάπης «φίλος με τον Κωνσταντίνο» την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στις 11:30π.μ.


Πρόεδρε! Παίξε με τρεις επιθετικούς όπως η Barclona και το Αιγάλεω θα ανέβει τρεις κατηγορίες σε τρία χρόνια! Συμβουλές του κλόουν Σούτη προς τον πρόεδρο του Αιγάλεω Άρη Παλτόγλου
 Πολλοί ευαισθητοποιημένοι φορείς και πολίτες πρόσφεραν τον οβολό τους αυθόρμητα για την πολύπλοκη επέμβαση.
  Η  Gabriela που ήταν απολαυστική  στις ερμηνείες της
 Ο stand up comedian Γόνης


  Ο σαξοφωνίστας Angelo που ενθουσίασε το κοινό

Ο Κωσταντίνος με την οικογένεια του και τον κλόουν ΣΟΥΤΗ! 

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις απίστευτες ατάκες του stand up comedian Γόνη, ο οποίος παρουσίασε όλη την παράσταση, με τα κεφάτα χορευτικά των φίλων του Κωνσταντίνου, την υπέροχη ερμηνεία της Gabriela, που έπαιξε πιάνο και τραγούδησε εκπληκτικά,  τον σαξοφωνίστα Angelo που μάγεψε τους παρευρισκομένους  και τον αγαπημένο μικρών και μεγάλων Κλόουν ΣΟΥΤΗ!

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Η παράσταση έγινε επειδή στην παρούσα φάση ο Κωνσταντίνος έχει πάνω από 70% αναπηρία στο χέρι, μετά από ένα ατύχημα στο σπίτι  και χρειάζεται μια πολύπλοκη επέμβαση. Παράλληλα επειδή άλλαξε σχολικό περιβάλλον (από δημοτικό σε Γυμνάσιο) χρειάζεται ενθάρρυνση.

Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο πανελλήνιος  Σύλλογος για το παιδί «Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ»  με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου  Αιγάλεω και Υποστηρικτή τον ΑΙΓΑΛΕΩ  Αθλητικό Όμιλο.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ΠΡΟΣΟΧΗ στα ατυχήματα μέσα στο σπίτι – ΟΧΙ στο bullying ΝΑΙ στην αλληλεγγύη – ΝΑΙ στην Αγάπη – ΝΑΙ στην προσπάθεια του Κωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκατοντάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες όχι μόνο από το Αιγάλεω αλλά και από διάφορες περιοχές της Αθήνας, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, η αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού κα. Γιάννα Χριστόγλου, ο επικεφαλής της παράταξης  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω» κ. Γιάννης Γκίκας, ο επικεφαλής της παράταξης  ‘’ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ κ.Λάμπρος Σκλαβούνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάκης Ζάχαρης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος «Φίλων πυριτιδοποιείου» κ. Δημήτρης Μπέσης, από την Ένωση Γονέων η καΒιργινία Γεωργοπάνου, από το 7ο Δημ. Σχ. Η κα Καπίρη Φρόσω, από τη Μορφωτική εκδρομική εστία Αιγάλεω Νάνσυ Μητρώση και Σεργιανίδου Τζένη, από το 13ο δημ. Σχ. ο πρόεδρος κ. Τάσος Μητρόπουλος. Από το 3ο Γυμν. Αιγάλεω η πρόεδρος κα Σιδηροπούλου Θεοδώρα, από το σύλλογο για τις διατροφικές διαταραχές «Επιστρέφω» η κα. Καίτη Μπαλή, εκπρόσωπος από τον Άγιαξ Ταύρου που παρέδωσε ένα φάκελο για οικονομική ενίσχυση,  οι ποδοσφαιριστές Μανιάτης Γιάννης (alanyaspor), Κοντοές Γιάννης (Απόλλωνας Σμύρνης) και Μασούρας Γιώργος (Πανιώνιος) πρόσφεραν τις φανέλες τους στο μικρό Κωνσταντίνο, εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε , και φυσικά ο κ. Γίαννης Παλτόγλου και Άρης Παλτόγλου από το ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. οι οποίοι υποστήριξαν την όλη διοργάνωση και διακριτικά παράδωσαν στη μητέρα του Κωνσταντίνου ένα φάκελο για  οικονομική ενίσχυση.

Ο πανελλήνιος  Σύλλογος για το παιδί «Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ» ευχαριστεί τα κινηματοθέατρα Αιγάλεω -  Κωσταντάρας – Βλαχοπούλου για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για την παράσταση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου