Ακούστε μας Live

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

CROSSON - single "Stop Pretending That You Love Me" από το άλμπουμ 'Ready, Aim.. Rock!!'
 “Stop Pretending That You Love Me” 

(Δείτετο Official Music Video εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=9E0I1dhugIU 

 

 

Οι Crosson φέρνουν ξανά τη χαρά στο Rock n' roll 

 

Οι Αυστραλοί Theatrical Glam Rockers Crosson παρουσιάζουν τη χαρούμενη πλευρά τους με το νέο τους single και video "Stop Pretending That You Love Me", ένα τραγούδι που με το πολύ πιασάρικο ρεφρέν του θα σας μείνει στο μυαλό για πολλές μέρες μετά την πρώτη ακρόαση.  

 

Το video είναι σε σκηνοθεσία του Lord Tim από τους Lord ενώ έχει ως πρωταγωνιστές την πανέμορφη ηθοποιό και μοντέλο με καταγωγή από τη Ναμίμπια και την Αυστραλία Verna Amy McIune και τον ανερχόμενο κωμικό Miles Boland, οι οποίοι μπλέκονται σε ένα πολύ αστείο ερωτικό τρίγωνο που λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια μιας πρόβας των Crosson.  

 

Το "Stop Pretending That You Love Me" είναι το τρίτο video και single από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ των Crosson "Ready Aim... Rock!!", η μίξη του οποίου έγινε από τον Duane Baron που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Motley Crue, Ozzy Osborne και Poison, ενώ το mastering από τον Dave Donnelly, που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Aerosmith, KISS και Cher 

" This album rocks like hell! (My Revelations / Germany)

"I was blown away"  (Fireworks Magazine /  UK)

"An onslaught of pure glam / hair metal"  (Rockallica / Greece)

"Australian glam metal doesn’t come better than CROSSON" ( Heavy Magazine / Australia) 

 

Οι Crosson θα παρουσιάσουν live στην Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2023 το πολύ δυνατό θεατρικό stage show τους συμμετέχοντας στο GlamFest 2023 μαζί με τους Faster Pussycat, Wednesday 19, Eclipse, Nuff Z' Nuff, Pretty Boy Floyd και Sisters Doll.  

 

Το άλμπουμ "Ready, Aim... Rock!!" είναι διαθέσιμο για streaming και downloading σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, και σε cd σε αυτό το link: https://crosson.hearnow.com 

 

 

Official links 

www.crosson.com.au  

www.facebook.com/crossonrock  

www.youtube.com/crossonrock  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου