Ακούστε μας Live

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

CHAOS ETERNAL – single” Voices” από το άλμπουμ “The Journey. Pt1: Through the maze”
 


Voices 

(Δείτε το  lyric video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=s9q2xE5FhxE 

 

Το 2014 ο Johan Ahlqvist αποφάσισε να δημιουργήσει τους ChaosEternal ως one-man  band, αφού ο ντράμερ των Dust, του thrash σχήματός του, είχε ένα ατύχημα και δεν  

μπορούσε πλέον να παίξει. Η αρχική ιδέα του Johan ήταν να δημιουργήσει ένα σχήμα όπου  όλα τα μουσικά είδη θα μπορούσαν να παίζονται και να εξερευνώνται ελεύθερα.  

Τέσσερα EPs, διαφορετικού μουσικού στυλ το καθένα, κυκλοφόρησαν άμεσα το 2014 και  ήταν διαθέσιμα στις περισσότερες πλατφόρμες streaming. Στη συνέχεια υπήρξε μια παύση μέχρι το 2020 λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, και άλλων projects που έτρεχαν.  

Το 2020 κυκλοφόρησε το ομώνυμο άλμπουμ των Chaos Eternal και έγινε η μετάβαση στην  χρήση του bandcamp ως βασικής πλατφόρμας. Στη συνέχεια το σχήμα κυκλοφόρησε  αρκετά EPs και άλλες δουλειές του μέσω του bandcamp. Τώρα το σχήμα επιστρέφει στις  υπηρεσίες streaming με την επερχόμενη τετραλογία του με τίτλο "The Journey".  

Το "Pt1: Throughthe Maze" και το "Pt2: Higher andHigher" θα κυκλοφορήσουν φέτος στις  25 Νοεμβρίου 2022. Το "Pt3: Thepath tothe void" ουσιαστικά έχει ήδη  ολοκληρωθεί,  ενώ η συνθετική διαδικασία για την ολοκλήρωση του "Pt4: The pathto enlightenment συνεχίζεται ως αυτήν τη στιγμή.  

Τα άλμπουμ που αποτελούν την τετραλογία "The Journey" αντιπροσωπεύουν το καθένα  και ένα διαφορετικό μουσικό είδος. Η τετραλογία είναι concept, ενώ το κάθε άλμπουμ  αφηγείται μια ιστορία. 

 

Στο άλμπουμ "The JourneyPt1: Throughthe Maze" συμπεριλαμβάνεται και το singleVoices” .

 

Social media links: 

www.youtube.com/@chaoseternal 

https://www.facebook.com/ChaosEternalBand 

chaoseternalswe.bandcamp.com/ 

https://open.spotify.com/artist/2n8uarNX3xwNoQgq7XWnlk?si=jh9FWQplT46Fax-_iigZ2A 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου