Ακούστε μας Live

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων με ιδίους πόρους του Δήμου ΙλίουΣτην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων με σημειακές και ουσιαστικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, προχωρά ο Δήμος Ιλίου, στο πλαίσιο μιας συνολικής πολιτικής με έμφαση στην Παιδεία. Το κόστος των αναβαθμίσεων θα αναλάβει με ιδίους πόρους ο Δήμος.

Μετά την ανάδειξη αναδόχου, μέσω ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, θα προχωρήσει η προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε δύο Δημοτικά Σχολεία το 5ο και το 11ο, καθώς και στο 3ο Νηπιαγωγείο, προϋπολογισμού 169.818€.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Εκπαίδευση για Όλους σημαίνει διασφάλιση ότι όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε βασική εκπαίδευση καλής ποιότητας, αλλά και σε σχολικές μονάδες που τους παρέχουν ασφαλές, φροντισμένο και όμορφο περιβάλλον. Για αυτό, η προσπάθειά μας δε σταματά ποτέ, είναι ένας μαραθώνιος στον οποίο συμμετέχουν με φροντίδα και αγάπη, οι αιρετοί και υπηρεσιακοί συνεργάτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα και να διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας για να αποτελούν τα σχολεία κυψέλες μάθησης υψηλών προδιαγραφών, θα εξακολουθήσει να είναι αέναος και συνεχής.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου