Ακούστε μας Live





Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

SCREAM COLLISION – νέο video “Mess Inside My Head (Memories)” από το album "Memories"



 

Mess Inside My Head (Memories) – official video  

(Δείτε το εδώ)  

 

Οι Scream Collision είναι ένα progressive Hard Rock / Metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2017. Στα πρώτα τους βήματα έπαιξαν διασκευές Rock, Hard Rock και Metal σε διάφορες μουσικές σκηνές. Οι επιρροές τους είναι ποικίλες αλλά προέρχονται κυρίως από το Hard Rock και το Metal.
Μετά από λίγο ένιωσαν ότι ήρθε η ώρα να συνθέσουν τη δική τους μουσική και στις 31Μαΐου 2019 κυκλοφορούν το πρώτο τους single “Rolling a Dice”. 
Το πρώτο τους άλμπουμ «Memories» κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου 2021 από την Wormholedeath Records. Το άλμπουμ περιέχει διάφορα στοιχεία που τους επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια, διαμορφώνοντας τον δικό τους ήχο. Είναι ένα concept άλμπουμ, στο οποίο ο πρωταγωνιστής μας,από την απλή καθημερινότητα του, αρχίζει και χάνει τα λογικά του με αποτέλεσμα να φτάσει στο «πάτο». Όταν όμως είσαι στον πάτο δεν μπορείς να πας πιο χαμηλά οπότε με τα ψυχικά αποθέματα που του μένουν καταφέρνει να σηκωθεί και να επιστρέψει πιο δυνατός.

 

Τον Ιανουάριο του 2022 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους βίντεο κλιπ.

Το «Mess Inside My Head (Memories)» είναι το πρώτο τραγούδι που περιγράφει την αρχή της ψυχικής κατάρρευσης του χαρακτήρα και έτσι ξεκινάει όλο το concept του άλμπουμ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ εδώ

 

 

Οι Scream Collision είναι

Ιωάννης Παντελαίος: Φωνητικά
Ιωάννης Χωριανόπουλος : Κιθάρες
Ευγένιος Διαμαντίδης: Μπάσο
Γεώργιος Χριστοδούλου: Πλήκτρα
Γεώργιος Λαμπράκος: Τύμπανα

 

 

Official Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου