Ακούστε μας Live





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου!

 





































Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετη του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της αλλά κυρίως απ΄ό,τι φέρει η στιγμή.

Λίγο πριν τη κυκλοφορία της ηχογράφησης των δύο sold out συναυλιών στο Θέατρο Βράχων, με τις οποίες γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης από την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου μας ξεναγεί στα αγαπημένα του τοπία από το ελληνικό τραγούδι. Οι δικές του, προσωπικές στιγμές αλλά και από τις συνεργασίες του με εκλεκτούς συναδέλφους, μπλέκουν με τα τραγούδια που αγάπησε και ζήλεψε.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική.Γνωστός πια σε όλους για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, έχει καταξιωθεί ως ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων.

Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό, δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση. Από το Σαββατο 14 Νοεμβρίου και μετά θα συνεχιστούν κανονικά οι παραστάσεις.
Είσοδος στο μπαρ: 13€ μπύρα-κρασί
Από 24/10 κάθε Σάββατο (εκτός του 7/11/2015) στις 22.30

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Αθήνα 117 43

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου