Ακούστε μας Live





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο Γιάννης Σπανός έκανε πρεμιέρα στην Αθηναΐδα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υποδέχτηκαν το κοινό και οι φίλοι του τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό στη μουσική σκηνή της Αθηναΐδας την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.


Ο Γιάννης Σπανός μπροστά στο πιάνο του, μας μάγεψε και μας ταξίδεψε με τις μελωδίες του στο χτες και το σήμερα. Πάντα επίκαιρος βρίσκει τον τρόπο μέσα από τα τραγούδια του να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα για κάθε ηλικία.
Ένα αστείρευτο ρεπερτόριο που ξετυλίχτηκε μέσα από τις αξιόλογες φωνές του Δώρου Δημοσθένους και της Πένυς Ξενάκη. Όλοι μας μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε με τα τραγούδια του Σπανού. Μουσικές και στίχοι που μένουν για πάντα μέσα μας… Άνθρωποι Μονάχοι, Αγάπη για το Καλοκαίρι, Άσπρα καράβια, Δεν το μπορείς, Επειδή σ’αγαπώ, Κάθε φορά που θα ‘ρθεις βρέχει…. λέξεις και φράσεις που με τον χρόνο γίνανε ένα με τη μουσική.
Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση του Γιάννη Σπανού στη μουσική σκηνή της Αθηναΐδας βρέθηκαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Πέτρος Λαγούτης και άλλοι αγαπημένοι φίλοι.
Ο Γιάννης Σπανός στην Αθηναΐδα σε μία ατμόσφαιρα «μπουάτ», με το ανεξίτηλο κέφι του και την απερίγραπτη αγάπη του για τη μουσική, για δύο ακόμα μοναδικά Παρασκευοσάββατα του Οκτωβρίου 23,24 – 30,31 στις 22.30.

Αθηναΐδα
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Γενική Είσοδος: 15 €  / Φοιτητικά-Ανέργων: 12 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου