Ακούστε μας Live





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Κότσιρας μαζί επί σκηνής και το χειμώνα

Το περασμένο καλοκαίρι και μετά από χρόνια, οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία που το κοινό αγκάλιασε θερμά. 


Φέτος το χειμώνα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας αποφασίζουν να συνεχίσουν τη μουσική τους συνεύρεση επί σκηνής, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις. 

Έτσι, από τις 18 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι δυο καλλιτέχνες θα συνεχίσουν να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό, μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία τους.

Αξίζει να θυμήσουμε πως και οι δυο καλλιτέχνες έχουν στις αποσκευές τους από έναν καινούριο δίσκο, μια «Τρύπα στον καιρό... κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου, για τον Λαυρένη Μαχαιρίτσα και «O,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούρια τραγούδια για τον Γιάννη Κότσιρα. 

Μαζί τους θα βρίσκεται η Παυλίνα Βουλγαράκη. 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου