Ακούστε μας Live





Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Oriental Passion Festival 2015 στην Αθηναΐδα


Το Oriental Passion Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής απο τη Μέση Ανατολή και την Ινδία, επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ στην Αθήνα από τις 26 εως 29 Νοεμβρίου 2015.


36 ώρες σεμιναρίων σε διαφορετικά είδη χορού oriental (σύγχρονο και παραδοσιακό), tribal fusion, Bollywood, Διαλέξεις, Διαγωνισμός χορού και 4 ξεχωριστές παραστάσεις συνθέτουν φέτος το Oriental Passion Festival, θεσμό που κάθε χρόνο συνδέει την Ανατολή με τη Δύση παρουσιάζοντας χορούς και μουσικές από την Αίγυπτο ως την Ινδία.

Στον καθιερωμένο πια πολυχώρο Αθηναΐς, θα φιλοξενηθεί φέτος η πιο διάσημη Αιγύπτια χορεύτρια και ηθοποιός , η θρυλική Dina, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην Ευρώπη. Το Σάββατο 28/11 η μεγάλη Αιγύπτια diva θα μας μεταφέρει στο Κάιρο, εκεί όπου μεγάλωσε και αναπτύχθηκε καλλιτεχνικά. Το show θα πλαισιώσουν μερικοί από τους καταξιωμένους δασκάλους και χορογράφους του Φεστιβάλ που προέρχονται από χώρες όπως φυσικά η Αίγυπτος, Ινδία, Ουγγαρία, Σερβία, Ρωσία, Ουκρανία, Αγγλία, Ιταλία, Φινλανδία και Ελλάδα.

Το show της Παρασκευής 27/11 είναι ένα αφιέρωμα στην βαθιά και πολύπλευρη χορευτική παράδοση της Αιγύπτου. Την επιμέλεια και τις χορογραφίες της παράστασης υπογράφει ο Mohamed Kazafy, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους εκπροσώπους των φολκορικών χορών παγκοσμίως. Μαζί του το Kazafy Troupe Greece, χορευτική ομάδα που ταξιδεύει μαζί του και για παραστάσεις στο εξωτερικό.

Η αυλαία του Oriental Passion Festival θα ανοίξει στις 26/11 και θα κλείσει στις 29/11 με τη συμμετοχή των προσκεκλημένων δασκάλων, διεθνών guest artists και μουσικών, καλλιτεχνών καθώς και χορευτικών groups από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια και τους προσκεκλημένους δασκάλους, τις βραδιές των παραστάσεων, τα εκπτωτικά πακέτα συμμετοχής αλλά και τα εισιτήρια των παραστάσεων παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στο opfgreece@hotmail.com ή καλέστε στο +30 694 446 8567. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: www.opfgreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου