Ακούστε μας Live





Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Οι “πρακτόρισσες” έρχονται με μια εμπνευσμένη παρωδία ταινιών κατασκοπείας!



ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ, του Γιάννη Καλαβριανού, είναι μια εμπνευσμένη παρωδία των ταινιών κατασκοπείας. Μια παράσταση – ύμνος στις ταινίες δράσης (Αν είστε λάτρης των ταινιών
κατασκοπείας, αν έχετε όλη την κασετίνα με τα dvd του Τζέιμς Μποντ, αν έχετε δει όλα τα σίκουελ των Αγγέλων του Τσάρλι, τότε σίγουρα θα σας ενθουσιάσει).


  • Με καταιγιστικούς ρυθμούς ταινιών δράσης, πολεμικές τέχνες, πρωτότυπη μουσική χολιγουντιανού ύφους, προβολή video, microgadjets, δορυφορικά τηλέφωνα, μυστικές φόρμουλες, μικροβόμβες, δηλητήρια και περίστροφα – μονόπετρα  ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ δεν αφήνουν τίποτα όρθιο και παρασύρουν το κοινό σε ένα live action movie χωρίς προηγούμενο.


  • Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η θρυλική εγκληματίας, η διάσημη δολοφόνος Λουκρητία Στρογκανώφ, αγνώστων λοιπών στοιχείων, απήγαγε τον Τσέχο Βιολόγο επιστήμονα Κονσταντίν Κονσταντίνοβιτς που ανακάλυψε το Επιδημικό Κρυπτοσπορίδιο, το πιο επικίνδυνο βακτήριο που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη. Ολόκληρη η ανθρωπότητα κινδυνεύει. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

Σε όλες τις Μυστικές Υπηρεσίες έχει σημάνει συναγερμός!  ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους. Κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα τη σατανική Λουκρητία. Η Ζαμπίνε, αρχηγός της Ρωσικής Ακαδημίας Κατασκόπων βρίσκει τη λύση. Καλεί τις θρυλικές ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ  μετά από πέντε χρόνια και πάλι σε δράση. Τη Λευκορωσίδα Γαβριέλα Ουζμπεκιστάν, την Ιταλίδα Μικαέλα Μπελούτσι και την Ελληνίδα Συμέλλα Τσανταμπασίδου.  Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια όμως άλλαξαν πολλά: η Γαβριέλα είναι χορεύτρια στύλου σε καμπαρέ, η Μικαέλα βιβλιοθηκάριος στο Βατικανό και η Συμέλλα παντρεμένη νοικοκυρά. Άραγε θα καταφέρουν να βρουν και πάλι τη φόρμα τους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σώσουν τον κόσμο;

Οι ρωσοσπουδαγμένες ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ, οδηγούν μηχανές, αυτοκίνητα, γαϊδούρια, παίρνουν το μετρό, το λεωφορείο, το αεροπλάνο, εισβάλλουν από πόρτες, από παράθυρα, από τουαλέτες προκειμένου να βρουν τη σατανική Λουκρητία Στρογκανόφ και να τα βάλουν με την ομάδα της «Μαύροι άγγελοι».




  • ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδος

Παίζουν: Ευγενία Αποστόλου, Μάρα Δαρμουσλή, Χριστίνα Δενδρινού, Πωλ Ζαχαριάδης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αλκμήνη Σταθάτου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη

Μουσική: Μάνος Αντωνιάδης
Σχεδιασμός φωτισμού: Τάσος Σκλαβούνος
Κοστούμια – Σκηνικά: Τόνια Αβδελοπούλου
Video: gcl dp Γιώργος Συμεωνίδης – Άρτεμις Σταθάκου

Στα video παίζουν: Τόνια Αβδελοπούλου, Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Μάνος Αντωνιάδης, Σπύρος Βάρελης, Γιέλενα Γκάγκιτς, Μάρα Δαρμουσλή, Χριστίνα Δενδρινού, Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης, Βικτώρια Καλυβιάρη, Δημήτρης Καρατζιάς, Αγγελική Καρποδίνη,  Δήμητρα Κολλά, Μούκος Κοπαράνης, Νίνα Ντούνη, Άγγελος Παπαδάτος, Άρτεμις Σταθάκου, Αλκμήνη Σταθάτου, Γιώργος Συμεωνίδης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Ευδοκία Τσοτάκου, Έλσα Χωριανοπούλου και τα παιδιά: Παναγιώτα Παπαθεοχάρη και Σοφία Φονικάκου.

Φωτογραφίες: Νικολέττα Γιαννούλη
Trailer: gcl dp
Αφίσα: Αλέξανδρος Βενιέρης
Πολεμικές τέχνες: Τάσος Δαρδαγάνης
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου