Ακούστε μας Live





Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για τρεις παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου!



Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, πιστός στο φθινοπωρινό του ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό, έρχεται και πάλι στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για 3 μόνο παραστάσεις. Το Σάββατο 3, 10 & 17 Οκτωβρίου, φέρνει επί σκηνής τις μουσικές, τα στιχάκια και την αγάπη του και μας προσκαλεί να ζήσουμε την χαρά της ζωντανής επαφής!



Η Ανατολή συναντά την Δύση, με τον μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την στεντόρεια, αισθαντική φωνή του και την επικοινωνιακή του δεινότητα.

Η Θεοδοσία Τσάτσου σε soul, funky και blues ρυθμούς στον Ρυθμό!



Η Θεοδοσία Τσάτσου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις …

Μια σημαντική, ανατρεπτική μουσικά παρουσία από το 1996 στον χώρο της rock μουσικής σκηνής, με σπάνιο φωνητικό εύρος και ξεχωριστή δυναμική σκηνική παρουσία, μας κινεί να συνταξιδέψουμε στους soul, funky και blues ρυθμούς της τις Παρασκευές 16 και 23 Οκτωβρίου στο Ρυθμός Stage.

Τhe Beatles Live Tribute Band live!



«..μια «ορχήστρα» από καταξιωμένους μουσικούς, σε ένα live happening που ξεχειλίζει από ποιότητα..»

Ένα ζωντανό αφιέρωμα στη μεγαλύτερη μπάντα του 20ου αιώνα, που αποτυπώνει πιστά τις μεγαλύτερες στιγμές των «σκαθαριών» σε μία μοναδική μουσική παράσταση.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής live στο Κύτταρο!



Την Τρίτη 27 Οκτώβριου και για πρώτη φορά, ο Μιχάλης Ρακιντζής, ανεβαίνει στη σκηνή του Κυττάρου, με φουλ μπάντα και δεκάδες αγαπημένες επιτυχίες να τον συνοδεύουν, για ένα μοναδικό live happening, σε μια βραδιά, που θα αργήσει να ξημερώσει…!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, για πρώτη φορά στη Ρότα 2 Οκτωβρίου!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, έρχεται για μία πρώτη φορά στον όμορφο χώρο της Ρότας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Σε ένα πρόγραμμα ακουστικό, κι όμως ταυτόχρονα πολύ δυναμικό, ερμηνεύει δικές του επιτυχίες με τελείως διαφορετικό τρόπο αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών, όπως ο Θανάσης

Η Ελένη Δήμου “Από το χθες στο σήμερα” στο Ρυθμός Stage 3 και 10 Οκτωβρίου!



Η Ελένη Δήμου σε “εφ όλης της ύλης” τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε και μας ταξιδεύουν ακόμα! Τραγούδια όπως τα “Προσωπικά”, “Πάρε με”, “Τραγούδι γενεθλίων (Τα τραγούδια

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Sleazy Lizards: Αυτό που οφείλει να κάνει ένας καλλιτέχνης, είναι να είναι αληθινός σε σχέση με τον εαυτό του και τα όνειρά του...

1. Τι είναι αυτό που σας ώθησε στο να ασχοληθείτε με την μουσική;


  •  Σίγουρα είναι η αγάπη μας για την μουσική. Το γεγονός ότι η μουσική αποτελούσε και αποτελεί το απόλυτο soundtrack της ζωής μας, καθώς ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε πρώτα από όλα ακροατές. Όσο μας θυμόμαστε,

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου Haig Yazdjian + Kryfto trio


 Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.

Σωκράτης Μάλαμας Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετάει το φετινό καλοκαίρι με μία ακόμα μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Φ. Πλιάτσικας - Γ. Μηλιώκας στο Άλσος Νέας Σμύρνης Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

 
Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα απ΄ το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο 'Αλσος Ν. Σμύρνης, στα πλαίσια των Ιωνικών γιορτών.