Ακούστε μας Live





Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

NEXT GEN BLOOD! - PROJECT RENEGADE / LAZY MAN’S LOAD - Παρασκευή 11 Νοεμβρίου @ Piraeus Club Academy, Πειραιώς 105


SLOW BURNING CAR – single “Public Cynic” από το άλμπουμ “Projection”



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΣ – single «Ανθρωπάκος»


ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΑΚΑΣ - «Με απειλείς» από το βιβλίο-cd «Μουσικές φωτογραφίες και ιστορίες μουσικές»




 

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣΗΜΑ - single «Νεκρή συμφωνία» από το άλμπουμ «Μαύρος Μανδύας»

 




OVERHATE – single “The Penance And The Lesson” από το άλμπουμ “New Beginnings Are Met”




 

HOT SUNDAY BLOOD – νέο single “Prince Radiant”




VASS/KATSIONIS – single “I Walk Alone” από το άλμπουμ "Ethical Dilemma" από την Symmetric Records



I Walk Alone” (Lyric Video) 

(Δείτε το εδώ) 

 

 

Το Ethical Dilemma είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του τραγουδιστή των Terra 1nc0gnita, Billy Vass, και του πολύ-οργανίστα /μουσικού /παραγωγού, Bob Katsionis. Η ιδέα που ξεκίνησε αρχικά ως σόλο άλμπουμ για τον Vass, κατέληξε σε ένα progressive metal άλμπουμ, που δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει δίχως να φέρει και το όνομα του καταξιωμένου Bob Katsionis. Έχοντας αυτό κατά νου, οι 2 συνεργάτες ένωσαν την αγάπη τους για την progressive metal μουσική, ο καθένας από τη δική του ξεχωριστή οπτική στη σύνθεση, και το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι 8 τραγουδιών σε βάθος στις αλλαγές χρόνου, συνοδευόμενο από δυνατές κιθάρες, αρμονικά πλήκτρα και το μοναδικό φωνητικό εύρος φωνής του Billy Vass. 

 

Κυκλοφορεί από την Symmetric Records 

 

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το single I WalkAlone” 

Official links 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100085379689804 

https://vass-katsionis.bandcamp.com/ 

https://www.facebook.com/symmetricrecords/ 

 

Όλγα Μακρή – νέο single «Αγάπη μου» από την Spider Music




Αγάπη μου | Official Audio Release© 

(Δείτε το εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=CAtmX3BNJsw 

 

«Αγάπη μου», το νέο single από την Spider Music. 

Το «Αγάπη μου» είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Όλγας Μακρή ως ερμηνεύτρια, η Όλγα υπογράφει και την μουσική του τραγουδιού, την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Γιώργος Γιαννικόπουλος και τους στίχους η Ευανθία Μάγνη. 

Την Όλγα την έχουμε γνωρίσει ήδη ως συνθέτρια έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια που έχει μελοποιήσει για  την Κατερίνα Μελίτη, τον Νικόλα Λάππα  τον Βαγγέλη Μακρή και την Rukiye.  Το «Αγάπη μου»,  μπορεί να είναι η πρώτη δουλειά που γνωρίζουμε την φωνή της Όλγας όμως σίγουρα θα μας κερδίσει και περιμένουμε να ακούσουμε παρακάτω τι θα μας ετοιμάσει, ένα ταλέντο που πραγματικά δεν σταματά να μας εκπλήσσει και νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που βρίσκεται στο δυναμικό της εταιρίας μας. 

  

  

Η Όλγα Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από την ηλικία των 11 ετών ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στο αρμόνιο και συνέχισε τις σπουδές της στο πιάνο στο Ελληνικό Ωδείο (Παράρτημα Μοσχάτου – Νέου Φαλήρου) αλλά και στα ανώτερα θεωρητικά όπου έλαβε το πτυχίο Ειδικού Αρμονίας. Η ενασχόλησή της με τη σύνθεση ξεκίνησε από την ηλικία των 14 ετών όπου συνέθεσε  τις πρώτες της μουσικές δημιουργίες τις οποίες παρουσίαζε στις μαθητικές συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου που φοιτούσε. Παράλληλα σπούδασε και αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Μουσικών Σπουδών. Εργάζεται στο χώρο της μουσικής εδώ και δέκα χρόνια με εμπειρία τόσο σε μουσικές σκηνές αλλά και μονοήμερες κρουαζιέρες ως πιανίστρια-τραγουδίστρια. Ειδικότερα, έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε γνώστες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Αυτό το χρονικό διάστημα εργάζεται στο Ωδείο Όρφεας  όπου διδάσκει πιάνο και θεωρητικά. Επίσης πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και συνθέτει νέες δημιουργίες. 

 

  

Official links 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/ 

www.spider-music.com 

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w 

 


 

FORTRESS UNDER SIEGE – single “Atlantis” από το ομώνυμο άλμπουμ




"Atlantis" (Official Music Video) 

(Δείτε το εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=r3iXCseJoNA 

 

 

Οι Fortress Under Siege σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 1994 αποτελώντας ένα από τα πρώτα σχήματα που έπαιξαν progressive power metal στην Ελλάδα. Κυκλοφόρησαν το ομότιτλο ντεμπούτο EP το 1996, το οποίο μέχρι σήμερα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της σκηνής, συνδέοντας το παραδοσιακό λυρικό heavy metal με το τεχνικό και μελωδικό Power metal. 

 

Παραμένοντας ανενεργοί για πάνω από μια δεκαετία επανήλθαν το 2011, κυκλοφορώντας από τότε τρία άλμπουμ, “Atlantis” (2020), “Phoenix Rising” (2014) και “The Mortal Flesh of Love” (2011) και μοιράστηκαν τη σκηνή με σχήματα όπως οι Accept, Soul Cages, Mayfair και Wardrum μεταξύ άλλων ενώ έχουν πραγματοποιήσει και headline εμφανίσεις στα Wreck Athens Fest., Syros Indy Fest και Tunes In Progress Fest. 

Οι FORTRESS UNDER SIEGE είναι οι: Tasos Lazaris: Vocals, Fotis Sotiropoulos: Lead Guitars, Themis Gourlis: Rhythm Guitars, George Georgiou: Keyboards, Alex Stavrakas: Bass, Dimitris Kapoukakis: Drums 

 

Στο άλμπουμ “Atlantis” που κυκλοφορεί από την ROAR Rock of Angels Records συμπεριλαμβάνεται και το ομώνυμο τραγούδι Atlantis

 

 

 

 

Official links 

https://linktr.ee/fortressundersiege 

https://www.facebook.com/FortressUnderSiege 

https://www.youtube.com/channel/UCaTe26U7RfXWt0pF990qJMA 

https://twitter.com/fortressusiege 

https://www.instagram.com/fortressundersiege 

 





 

BLACK REUSS – single “Anger” από το άλμπουμ “Metamorphosis”

 





ANGER 

(Δείτε το βίντεο εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=7YkGGP-OaZ0 

 

Οι Black Reuss καταγράφουν την πορεία της ζωής ενός ανθρώπου περιγράφοντας μέσα από τη μουσική τις αλλαγές και τα διαφορετικά κεφάλαια που αυτός ο άνθρωπος βίωσε. Η ζωή είναι σαν το ποτάμι, κινείται αδιάκοπα, κυρίως με κατεύθυνση προς τα κάτω. Το όνομα του σχήματος προέρχεται από τον ποταμό Reuss, έναν ελβετικό ποταμό που βρίσκεται στον ορεινό όγκο Gotthard που υψώνεται στο μέσον της Ελβετίας, όπου έζησε ο ίδιος ο Black Reuss κατά το γράψιμο του Metamorphosis. 

Το Metamorphosis ήταν το πρώτο κεφάλαιο του ταξιδιού αυτού, και επανακυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2022 από την Sliptrick Records. 

 

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το single «Anger».

Official links 

 

 

Official Website: www.blackreuss.com 

Facebook: www.facebook.com/blackreuss 

Instagram: www.instagram.com/blackreussmusic/ 

Youtube Channel: www.youtube.com/channel/UC9UG6Rfa93ldqXiP3D6kVyA 

TikTok: www.tiktok.com/@blackreuss