Ακούστε μας Live





Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

CHAOS ETERNAL – single” Ready to go” από το άλμπουμ “The Journey. Pt2: Higher and higher”




 

Ready to go 

(Δείτε το lyric video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=Q72D7q6IGbI 

 

Το 2014 ο Johan Ahlqvist αποφάσισε να δημιουργήσει τους ChaosEternal ως one-man  band, αφού ο ντράμερ των Dust, του thrash σχήματός του, είχε ένα ατύχημα και δεν  

μπορούσε πλέον να παίξει. Η αρχική ιδέα του Johan ήταν να δημιουργήσει ένα σχήμα όπου όλα τα μουσικά είδη θα μπορούσαν να παίζονται και να εξερευνώνται ελεύθερα.  

Τέσσερα EPs, διαφορετικού μουσικού στυλ το καθένα, κυκλοφόρησαν άμεσα το 2014 και  ήταν διαθέσιμα στις περισσότερες πλατφόρμες streaming. Στη συνέχεια υπήρξε μια παύση  μέχρι το 2020 λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, και άλλων projects που έτρεχαν.  

Το 2020 κυκλοφόρησε το ομώνυμο άλμπουμ των Chaos Eternal και έγινε η μετάβαση στην  χρήση του bandcamp ως βασικής πλατφόρμας. Στη συνέχεια το σχήμα κυκλοφόρησε  αρκετά EPs και άλλες δουλειές του μέσω του bandcamp. Τώρα το σχήμα επιστρέφει στις  υπηρεσίες streaming με την επερχόμενη τετραλογία του με τίτλο "The Journey".  

Το "Pt1: Through the Maze" και το "Pt2: Higher and Higher" κυκλοφόρησαν στις  25 Νοεμβρίου 2022. Το "Pt3: Thepath tothe void" ουσιαστικά έχει ήδη ολοκληρωθεί,  

ενώ η συνθετική διαδικασία για την ολοκλήρωση του "Pt4: The pathto enlightenment συνεχίζεται ως αυτήν τη στιγμή.  Τα άλμπουμ που αποτελούν την τετραλογία "The Journey" αντιπροσωπεύουν το καθένα  και ένα διαφορετικό μουσικό είδος. Η τετραλογία είναι concept, ενώ το κάθε άλμπουμ  αφηγείται μια ιστορία. 

 

Στο άλμπουμ "The JourneyPt2: Higher and higher" συμπεριλαμβάνεται και το single “Ready to go” .

 

Social media links: 

www.youtube.com/@chaoseternal 

https://www.facebook.com/ChaosEternalBand 

chaoseternalswe.bandcamp.com/ 

https://open.spotify.com/artist/2n8uarNX3xwNoQgq7XWnlk?si=jh9FWQplT46Fax-_iigZ2A 

 

DEATHROLL – single “The Raptor Flying Away” από το επερχόμενο άλμπουμ τους




  

“The Raptor Flying Away” 

(Δείτε το Live Videoεδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=Q29TyXOCqmw 

 

Οι DEATHROLL είναι ένα ιαπωνικό black metal συγκρότημα που γεννήθηκε στο Iwaki της Fukushima της Ιαπωνίας. Οι DEATHROLL ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2012 ως σόλο black metal project του τραγουδιστή, τραγουδοποιού και μουσικού Kazu.  

Μετά από 6 full-lengthάλμπουμ και 2 digital singles, είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ. 

Στο άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνεται και το single“ The Raptor Flying Away. 

 

BONUS!!!...από την πρόσφατη κυκλοφορία τους, το άλμπουμ “Immorality” μπορείτε να δείτε το Official MusicVideo του single “Desolate”. 

https://youtu.be/Oxbv9mEMgPY