Ακούστε μας Live





Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ETERNAL RETURNS – single “Siege Sombre” από το επερχόμενο άλμπουμ “Hunchback Hatred”




 


“Siege Sombre” 

(Δείτε το Music Video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=5c1uh0wXzd0 

 

Είναι ένα Metal συγκρότημα από το Thane (Τάνε) που βρίσκονται στο Metal κύκλωμα στην Ινδία ως live μπάντα για περισσότερα από 7 χρόνια και έχουν παίξει 50+ Metal συναυλίες. Έχουν περιοδεύσει σε πολλές πόλεις της Ινδίας και θέλουν να εξερευνήσουν νέες περιπέτειες με περιοδείες σε νέες χώρες και πόλεις.
Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από μια εγγενή έννοια της ινδικής φιλοσοφίας που πιστεύει ακράδαντα ότι το σύμπαν επαναλαμβάνεται και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτή η έννοια είναι πολύ εμφανής στην ινδική φιλοσοφία. Περιγράφει τις ρίζες τους, την ύπαρξή τους, τους στίχους και το σημαντικότερο τον καταπληκτικό παράγοντα όλων, τη ΜΟΥΣΙΚΗ. Ως εκ τούτου, το όνομα τους προσέλκυσε. Βρίσκονται στο μονοπάτι του να ανακαλύψουν ένα καταστροφικό αλλά προσιτό στυλ του μοντέρνου metal.
Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή λειτουργεί εξ αποστάσεως καθώς ο ντράμερ τους είναι από την Ουκρανία. Για τοπικά shows προσλαμβάνουν καλλιτέχνη συνοδείας και μόλις τελειώσει ο πόλεμος, ο Viktor μπορεί να ξεκινήσει τα καθήκοντά του να παίζει διεθνή shows. 

 

Από το επερχόμενο άλμπουμ "Hunchback Hatred" σας παρουσιάζουμε το single "Siege Sombre"

 

Official links 

https://www.facebook.com/eternalreturns 

https://www.youtube.com/eternalreturns 

https://eternalreturns.myinstamojo.com/ 

https://eternalreturns.bandcamp.com/ 

https://www.instagram.com/eternalreturns/ 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου